Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadşlar yedi hftalık haamileyim aktif kanamam var çok korkuyorum bebeğimin kalbi atıyor kesemin arksında kanama alanı varmış bu süreç bitiyormu? Yşynlar yazarsa sevinirim
Arkadşlar yedi hftalık haamileyim aktif kanamam var çok korkuyorum bebeğimin kalbi atıyor kesemin arksında kanama alanı varmış bu süreç bitiyormu? Yşynlar yazarsa sevinirim
9.haftada kanamam oldu ilaçlarla durdurduk. Kana alani oluşmuştu kese büyüdükçe kanama alanida yok oldu. Kanamam oldugunda wc hariç kalkmadım bir kaç gün devamindada agir bişey yapmadim doktor süpürge vs kullanma demisti sadece kendimi idare ettim evde diyebilirim
Bende 12.haftaya kadar her hafta kanama yaşadım. Her seferinde de saat kaç olursa olsun doktora gittim . Siz doktora gittiniz mi eğer gitmediyseniz gidin . Ultrasonda bakılır . Hem içiniz rahat eder hem de progestan başlanır
Bende 12.haftaya kadar her hafta kanama yaşadım. Her seferinde de saat kaç olursa olsun doktora gittim . Siz doktora gittiniz mi eğer gitmediyseniz gidin . Ultrasonda bakılır . Hem içiniz rahat eder hem de progestan başlanır