gebelikte kanama geçirip bebeğini kaybetmeyenler nolur cvp verin

dilayza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2008
314
153
123
Ankara
ben 5 haftalık hamileyim.dün önce kahverengi akıntım oldu sonra da biraz kan geldi.hemen doktora gittim.doktor muayene etti ve kesen hala görünüyo düşük yapmamışsın dedi.dünden beri kanamam yok ama hafif kahverengi akıntım var nolur bilenler cvp yazsın bebeğimi kaybeder miyim.allahım bebeğim sana emanet.onu bize bağışla...

canim ilk haftalarda olabiliyor bunlar. benim bir arkadasim tum hamileigi boyunca kanamalari eksik olmadi.

ama ilk baslarda kahverengi akinti normal deniliyor. progestan veriyor doktorlar. gunde 2 ya da 3 tane. vajinadan iceri atiyorsun. veya iciyorsun. doktorun vermistir. bol su ic. dinlen o sekilde gecer.

eger gecmezse plesenta previa yani plesentanin rahimin girisinde olmasi durumu var. o tehlikeli ama onda da olmayinca bir sey olmuyor.

iliskiden simdilik uzak durun. asla agir kaldirma. dikkat edersen birseycik olmaz.

ama bebek hataliysa yani kromozomlar vs sen ne yapsan da durmaz. yani duserse de uzulme cunku bu bebegin saglikli olmadigi anlamina gelir.

bir bilseniz öyle üzgünüm ki.doktor kanamadan sonra baktı.kesen yerinde dedi.ama hala ara ara kahverengi akıntı geliyor.cvbın için çok sağol.

ben 5 haftalık hamileyim.dün önce kahverengi akıntım oldu sonra da biraz kan geldi.hemen doktora gittim.doktor muayene etti ve kesen hala görünüyo düşük yapmamışsın dedi.dünden beri kanamam yok ama hafif kahverengi akıntım var nolur bilenler cvp yazsın bebeğimi kaybeder miyim.allahım bebeğim sana emanet.onu bize bağışla...

canım korkma bol bol dınlen bende ılk 3 ay sureklı lekelenme yasadım merak etme bısey olmaz bol bol dua et

seni çok iyi anlıyorum canım çünkü ben 4 ayıma kadar aşırı bulantı ve kanamalar geçirdim her kanamam olduğunda bebeğimi kaybediyorum diye mahvoluyordum ilaçlar falan derken çok şükür şimdi 36 haftam bitti..
özellikle progestan ilacı çok etkili bu kaonularda kanamam olduğu için wc haricinde hiç kalkamadım yataktan ama psikloloji çok önemli çünkü bu olay çok yıpratıyo kötü şeyler düşünme bebeğinle ilk tanışacağın günü hayal et panik yapma Allah korur o minikleri...

benimde oldu ilk 3 ay miyom var bende ondan kaynalıydı istirahat et birde eger kahverengiyse eski kan demekmiş korkma yani kırmızı olursa korkutuyor oda progestan içiyorsun iyi geliyor çok geçmiş olsun allh tüm bebekleri korusun

selam betül19 kanama deyince tüğlerim diken diken oluyo hala bende dörtbuçuk aylık bebeği kanama yüsünden kaybettim belki onu kurtarabilirdik ama doktorlar çok halalı yönlerdirdiler beni ne yazıkiisenağlama ilk hamileliğim olduğu içinde ne yapıcamı şaşırdım yatmam gerekiomuş şimdi şimdi anlıorum ama doktorlar bana yatıcaksın yada sürekli dnleniceksn demediler anlıcağan yok yere oğluşumu kaybetimm sizlerde çok dikkatli olun nolurr allah sizlere yaşatmasın bu acıyı sağlıklı sıhhatli doğsun bebekleriniz dua edicem sizler için:Saruboceq:böyle durumlarda doktor çok önmli ben bu konuda şanssızdım üç doktor deiştirdiim halde olmadı sen kaç aylıksın bu arada canımcımm

selam betül19 kanama deyince tüğlerim diken diken oluyo hala bende dörtbuçuk aylık bebeği kanama yüsünden kaybettim belki onu kurtarabilirdik ama doktorlar çok halalı yönlerdirdiler beni ne yazıkiisenağlama ilk hamileliğim olduğu içinde ne yapıcamı şaşırdım yatmam gerekiomuş şimdi şimdi anlıorum ama doktorlar bana yatıcaksın yada sürekli dnleniceksn demediler anlıcağan yok yere oğluşumu kaybetimm sizlerde çok dikkatli olun nolurr allah sizlere yaşatmasın bu acıyı sağlıklı sıhhatli doğsun bebekleriniz dua edicem sizler için:Saruboceq:böyle durumlarda doktor çok önmli ben bu konuda şanssızdım üç doktor deiştirdiim halde olmadı sen kaç aylıksın bu arada canımcımm

canım cok gecmıs olsun allah sabır versın evlat acısı cok zordur bende ılk bebegımı kaybettım 7 aylık hamıleydım
uzulme rabbım ınsallah yıne nasıp eder takdırı ılahı ınan hersey allahtan basın sagolsun bıtanem rabbım bırdaha kımseye yasatmasın ınsallah:teselli:

kızlar ben üc hamileligimi kanamalı gecirdim kanamının cesitleri vardır hepsi düsükle sonuclanak diye korkmayın ama böyle bir durumda bol bol dinlenin benim ilk kızımda resmen adet görmeye baslamıstım ve doktorum yüzde seksen düser dedi ama yedi bucuk ay tasıdım ve malesf erken dogumdan kaybettikbu tür bebekler biz zorla durdursakta pek sağlıklı olmuyor ikinci kızım ve ücüncü kızımdada kanama vardı progestoron eksikliginden kaynaklanan ve artık deneyimlerime dayanarak günüm gecmeye basladığı an kullanıyorum ilacları allaha sükür iki kızım var simdi

canım benm çok saol çok acı biiy seninde bebişin çok büükmüş ben çok üzülüorum böle şeylere bebeklere hiç kıyamıorum allah sabır versinn sanada sebebi neydii neden kaybetiin üzmek istemiorum seni ama senağlamapeki tekrar ne zaman hamile kaldın şimdi varmı bebeğin

janetcm benm şimdiki doktorum progestorn hapının çokta etkili olmadını sadace doktorların yazmak için bişiyler yapmış olmak için hastalarına verdiklerini söledi yani düşüğü engellemiomuş dediğin gibi bebek düşücekse bunu kmse engelleyemio allah büyük o veriyo ve istediği zamanda geri alıyo şimdi çok korkuorum düşüklerim tekrarlarmı nie ama doktorum testler yaptı ve hiç sorun yok demişti bakalım sabırla bekliorum bu ay inşş bebiş çalışmalarına başlıcazz:))benm içinde dua edin nolurr aranıza yeni katıldım bu üçüncü daha ama izleri çok sevdimm :asigim:

canım çok çok geçmiş olsun gebelikte kanama demek düşük tehlikesi var demektir bunun tek çaresi dinlencen 2kg dan fazzla ağır kaldırmaycan gerçi ben onu bile kaldırmadım eşim saolsun bana çok yardımcı oldu hep sırt üstü ve ayaklarım biraz yukarda yattım şuan Allah nazarlardan korusun bebişim 7 aylık inşllh senin bu sorununda bu şekilde çözülür kendine dikkat etmen gerek ve su iç bol bol ama.......

canım öncelıkle hayırlı olsun bebegın.bende kanamalı bır gebelık gecırdım ılk 4 ay.ve sürekli yattım sımdı kızım hala benımle cok şükür.kanman gecse bıle sakın dınlenmeyı ıhmal etme.işlerı bosver pislikten ölsem ben ölürdüm ama bebeklerımızden kıymetlı degıl hiçbişey.bol bol yat dınlen ınsallah senın içinde hersey güzel olacak.

Benimde 4. ayıma kadar kanamam oldu.Doktorlar hap jel yada iğne veriyorlar.İğne bence en kullanışlısı.Haftada bir yaptırıyorsun ve dinleniyorsun.Korkma inşallah hiçbirşey olmadan alırsın bebeişini kucağına canım....

Arkadaşlar ben de 5 haftalık hamileyim. Dün gün boyunca adet ağrım oldu ve gece kanamam oldu. Ama uzun sürmedi. şuanda kanama yok. Doktorum progesteran içmemi önerdi. Salı günü gideceğim doktora. Umarım kötü bişey yoktur.

Arkadaşlar ben de 5 haftalık hamileyim. Dün gün boyunca adet ağrım oldu ve gece kanamam oldu. Ama uzun sürmedi. şuanda kanama yok. Doktorum progesteran içmemi önerdi. Salı günü gideceğim doktora. Umarım kötü bişey yoktur.

canım merak etme bısey yoktur progestanı mutlaka ıc cok faydası oluyo

canım benimde 2 defa kanamam oldu ama kırmızı kan sen şanslısın kahverengi gelen kandan doktorum korkma diyodu sen çok ii dinlen sadece lavoboya giderken ayaga kalk ve en önemlisi moral ben kanamam olduğu ilk günler çok agladım cok üsüldüm kanamalarım tekrarladı sen hiç üzülme bebeğin annesine sıkı sıkı tutunucak hiç merak etme ilaçlarını asla aksatma ve tekrar söyliim aklına kötü şeyler getirip kendini ve yavrunu üzme canımmmm

bir bilseniz öyle üzgünüm ki.doktor kanamadan sonra baktı.kesen yerinde dedi.ama hala ara ara kahverengi akıntı geliyor.cvbın için çok sağol.

canım inan seni üzmek için yazmıyorum aynı benim başıma gelen olay
ilk bebeğimi bu şekilde kaybettim cok üzüldüm ama rabbim yenisini gönderdi

tabi birde madolyanun öbür yüzü var bu sekilde olupta bebeşini kucagın alanlar da var umarım sen bu ikinci kısımdasındır tatlım bebeişin smsıkı tutunur annesine:Saruboceq:

Back
X