Gebelikte kanama görüp yine de sağlıklı doğum yapanlar var mı?

tunavy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
441
108
103
İzmir
126 beta hgc cıktı.ama onbeş gündür kahverengi leke seklinde kanamam var yarın tekrar gebelik kan tahlili yaptıracam ama bugün sabah nasıl olacak?sevinmek istiyorum gebeyim diye ama ya yarın üzülürsem diye sevinemiyorum da

Bende 6 +6 hamileydim, fakat 2 gün önce kahve rengi lekelemem oldu, doktora gittim düşük tehlikesi var dedi. Dün de akşam kasık ağrılar + kanamam oldu akşam.. doktoruma gittim bugun, kurtaramayız dedi, ya kendi düşer bekleyecez yada küretaj olacağımı söyledii.. :(( Umarım başına gelmez ama çok üzücü, hatta bebeğimin değil bebeklerimin ümitsiz vaka olduğunu soyleyip iyi ce yıktı beni :(

Ben de kaybettim cuma beta hcg126,Pazartesi 88,Çarşamba86 çıktı.cok zormus.allaha şükür kürtaj olmama gerek kalmadı.2 günde bir beta hcg yaptıracam,dusene kadar.Allah sana da sabır versin.

Bende 6 +6 hamileydim, fakat 2 gün önce kahve rengi lekelemem oldu, doktora gittim düşük tehlikesi var dedi. Dün de akşam kasık ağrılar + kanamam oldu akşam.. doktoruma gittim bugun, kurtaramayız dedi, ya kendi düşer bekleyecez yada küretaj olacağımı söyledii.. :(( Umarım başına gelmez ama çok üzücü, hatta bebeğimin değil bebeklerimin ümitsiz vaka olduğunu soyleyip iyi ce yıktı beni :(

Niye öyle bir şey dedi doktorun. Sen o doktoru değiştir bence hayatta Allah haricinde kimse böyle bir şey bilemez.hic moralini bozma.dun haberlerde kordonlarini baglatan bir adamin eşi hamile kalmış doktordan şikayetçi olmuşlar o vardı bizimde olurrrrrr. sen çalısmaya devam et...geç olsun temiz olsun

evet benim oğlumdahamileyken kan gelmişti... progestan kullandım. leke değil bildiğimiz kan... fakat rabbimin izniyle oğlum sapasağlam doğdu. şuan 10aylık

evet benim oğlumdahamileyken kan gelmişti... progestan kullandım. leke değil bildiğimiz kan... fakat rabbimin izniyle oğlum sapasağlam doğdu. şuan 10aylık

Maşallah ama benim ki çok üzücü oldu. İlk bhcg düştü ve kese yoktu diye düşük sanıldı 4. Beta Hcg yapıldığında hem düşme olmadı hem kese göründü ama dış gebelikte,21. Gün hala lekelenmem var hastaneye yatırıp iğne yaptılar, kendi kendine ölecekmiş, ins kürtaj filan olmama gerek kalmadan da öyle olur,yarın tekrar btcg bakacak ona düşer , herkesin duasına ihtiyacım var. Hem saglık hem katil acısından çok kötü bir donem yasiyorumm

6+3 haftalık hamileyim
haftasonu bendende bir kanama geldiii
aynı durumlarıı bende yaşadımmmm
cok zorr bebğim hala duruyoo amaa çok korkuyorummmmmmmmmmmmm

kızlar benim de devamlı kanamam olmuştu,ilk 3 ay düşük tehlikesi vardı. çok şükür geçti sonra 5. ayda oldu. daha sonra inanın 7. ayda bile oldu. bir sebep bulamadılar bi türlü hastanede de yattım.belki kist var ondan oluyo dediler ama doğumdan sonra baktırdım o da yokmuş..
moralinizi yüksek tutun, ben doğum yaptım bebeğim 1,5 yaşına geldi bile....:):nazar:

MAŞALLAH ALLAH BAĞIŞLASIN SENİNKİNİ.fakat malesef ben kaybettim bebeğimi.şimdi de korunuyoruz.inşallah yaz sonu hemen hamile kalırım.

slm ilk defa yazıyorum...bende 6 haftalık hamileyim...4. hafta da kahverengi lekelenmem oldu 5. haftada olmadı ama malesef şimdi tekrar kahverengi lekelenmem var...genelde sabahları oluyo.dktr progestan verdi kullanıyorum ama değişen birşey yok...ve ben kalp atışını duyamıyacam diye çok korkuyorum...böyle bir durum yaşıyıpta kalp atışını duyan kimse varmı...

selam kızlar bende 3 haftalık hamileyim dün öğrendim fakat çok acı bir şekilde öğrendim bende kist varmış çok kanamam oluyordu o yüzden gitmiştim tesste Hcg 56 çıktı 1 hafta beklciez artarsa bebeğin kurtulur kisti tedavi ederiz artmazsa bebeğin ölücektir dedi :( bugün sabahta doğum sancısı gibi sancı çektim ter boşaldı üstümden ölüorum sandım :S

selam kızlar bende 3 haftalık hamileyim dün öğrendim fakat çok acı bir şekilde öğrendim bende kist varmış çok kanamam oluyordu o yüzden gitmiştim tesste Hcg 56 çıktı 1 hafta beklciez artarsa bebeğin kurtulur kisti tedavi ederiz artmazsa bebeğin ölücektir dedi :( bugün sabahta doğum sancısı gibi sancı çektim ter boşaldı üstümden ölüorum sandım :S

ben kaybettim malesef.umudunu da moralını de yuksek tut allah nasip eder

slm ilk defa yazıyorum...bende 6 haftalık hamileyim...4. hafta da kahverengi lekelenmem oldu 5. haftada olmadı ama malesef şimdi tekrar kahverengi lekelenmem var...genelde sabahları oluyo.dktr progestan verdi kullanıyorum ama değişen birşey yok...ve ben kalp atışını duyamıyacam diye çok korkuyorum...böyle bir durum yaşıyıpta kalp atışını duyan kimse varmı...

berroşcum nasıl oldun bebeğinin sağlığı nasıl?

Back
X