Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 6 +6 hamileydim, fakat 2 gün önce kahve rengi lekelemem oldu, doktora gittim düşük tehlikesi var dedi. Dün de akşam kasık ağrılar + kanamam oldu akşam.. doktoruma gittim bugun, kurtaramayız dedi, ya kendi düşer bekleyecez yada küretaj olacağımı söyledii..( Umarım başına gelmez ama çok üzücü, hatta bebeğimin değil bebeklerimin ümitsiz vaka olduğunu soyleyip iyi ce yıktı beni
![]()
evet benim oğlumdahamileyken kan gelmişti... progestan kullandım. leke değil bildiğimiz kan... fakat rabbimin izniyle oğlum sapasağlam doğdu. şuan 10aylık
selam kızlar bende 3 haftalık hamileyim dün öğrendim fakat çok acı bir şekilde öğrendim bende kist varmış çok kanamam oluyordu o yüzden gitmiştim tesste Hcg 56 çıktı 1 hafta beklciez artarsa bebeğin kurtulur kisti tedavi ederiz artmazsa bebeğin ölücektir dedibugün sabahta doğum sancısı gibi sancı çektim ter boşaldı üstümden ölüorum sandım :S
slm ilk defa yazıyorum...bende 6 haftalık hamileyim...4. hafta da kahverengi lekelenmem oldu 5. haftada olmadı ama malesef şimdi tekrar kahverengi lekelenmem var...genelde sabahları oluyo.dktr progestan verdi kullanıyorum ama değişen birşey yok...ve ben kalp atışını duyamıyacam diye çok korkuyorum...böyle bir durum yaşıyıpta kalp atışını duyan kimse varmı...