gebelıkte kanama kese bozluguna sebep olurmu??

saklibahce1986

Herşeyin hayırlısı
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2015
413
178
Mrb arkadaslar 13haftalık gebeyım sabah yıne kanamam geldı dusuk tehlıkem var mıyomlarım oldugu ıcın sıze sormk ıstedıgım devamlı kontrolle gıttgım dr um kananamaların kesenın bozulmasına sebep olabılır dedı bugun acılde muayne oldugum dr kanama keseyı etkılemez dedı kafam karıstı sız ne dusunuyorsunuz

Mrb arkadaslar 13haftalık gebeyım sabah yıne kanamam geldı dusuk tehlıkem var mıyomlarım oldugu ıcın sıze sormk ıstedıgım devamlı kontrolle gıttgım dr um kananamaların kesenın bozulmasına sebep olabılır dedı bugun acılde muayne oldugum dr kanama keseyı etkılemez dedı kafam karıstı sız ne dusunuyorsunuz
kanama keseyi etkilermi allsh askina etkilemez bnce bendede kanama oldu 2 hafta ama cok sukur suan hc biseyimiz yok..

bende 7 haftalık hamileyım.ve hergün muhakkak bir miktar kanama oluyorum.pregeston 3 tane vajinadan fitil şeklinde kullanıyorum ve haftada bir iğne yaptırıyorum.Diyaliz hastası olduğumdan uzman doktorlar kontorlu altındayım. kesem normal bebği kalbi oluşmaya başlamış dediler geçen hafta.kanama eskide olabilir dedi.sen herşeyi yapıyorsun biz dpktprlar herşeyi yapıyoruz gerisi allahın takdiri dedi. ve rahatım artık.ama tavsiyem çok gezme mümkün olmadıça iş yapma sürekli yat.

Wc dısında kalkmaya calsıyorum ayaklarımda yuksek tutuyuyorum yınede bacaklarımdan akan sıdettlu kanama oluyo allh hepımızın yardımcımız olsun acılarını gostermesın..

Amin canim benim suan dista kanamam kesildi icte kanama olmus bebegin presentasinin etrafi kanlanmis kanama artar ise bebekle presenta birbirinden ayrilabilir cok umutlanmani istemiyorum dedi ama elimde degil umutlanmamak allh selamete cikarsn hepimizi dr um icine akmasindan disina akmasi daha iyi dedi..

Merhaba

bende sata göre 8 ama ulturasona göre 6 haftalık hamileyim, kanamam var benimde ve ağrı tabiki rahim bölgemde, günde bir tane akşamları progestan kullanıyorum, pazartesi ilk defa ultrosanda kalp atışını görüp umutlanmıştım, aynı gün doktor düşük tehlikesi var diye vitamin serumu ve düşük önleyici iğne yaptı ve bütün gün yattım ama ertesi günü parça seklinde kanamam oldu :KK43::KK43: ve hala da devam ediyor, kanamam böyle adetin 3. 4 . günüymüş gibi o miktarda ama genelde parça halinde ve sanki adetin ilk günü gibi ağrılarım var :KK43: cumartrsi tekrar doktora gidicem benim kadar kanaması olupta sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alan var mı? :KK43: ben artık düştü herhalde diye düşünüyorum :KK43::KK43:

Canim daha kucagima almadim ama 7-8defa sidettli kanama gecirdim en sonu iki gun onceydi 2 gun hastade yattim dusuk ignesi agri kesici fitil veriyo dr um cok sukur bebekte simdilik bise yok ama kanma oyle boyle olmuyo ped dayanmiyodu hasta bezi takttim ertesi gun kan tahlili demirin dusuk cikti kanmdan dr um demir takyiveli serum verdirdi simdi az biraz iyiyim rabbim korusun bebeklerimizi surekli yuregim agzimda elden bise gelmiyo ama bu arada miyomlu gebelerdenim

Hiç böyle bişey duymadım benimde kanamam var şu an ama sanırım senin doktorun açıksözlü kimisi panik etmemek için bu kadar detay vermiyor bence. Stres yapma dinlen allaha dua et cnm elimizden başka bişey gelmez ne yazıkki bak bizde yaşıyoruz ama az ama çok kanama her türlüsü korkutucu hamilelikte... Anne olmak ne zormuş diyorum 9 ay gık demeden güle oynaya hamilelik yaşayanlara imrendim ya...

Aynen ya benee imreniyorum kizimvar dort yasinda onda hic sorun yasamadim 7 ay fildir fildir geziyodum bunda yerimden kalkamiyorum rabbim emeklermizi bosa cikarmasin boyle idare etcez yeterki melrklermize bise olmasin

Cok şukr bebegıme kavuştum arkadaşlar allah yeter kı ıstesın ...allah uzun omur versın evlarlarınıza sızlerede yorumlarınızı desteklerınızı esırgemedınız ıyı var kadınlar klubu

X