Gebelikte kanama :(

matmazell26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
200
113
103
arkadaşlar merhaba,
24 haftalık hamileyim evelsi gece baya kırmızı bi kanamam oldu hemen doktora gittik. Muayene etti hiçbir sıkıntı yok, kalp atışları, suyu normal, eş önde değil, erken doğum belirtisi yok. Belki bi anlık baskı yapmıştır bebek dedi.
Dün ve bugünde ufak ufak devam etti lekelenme olarak.
Her seferinde ödüm kopuyo Var mı böyle bir durum yaşayan?

24. Haftada kanama özellikle kırmızı renk ise (yeni kanama anlamına gelir) önemsenir. Başka bir doktora daha mı gitseniz acaba? Aslında tüm seçenekleri de kontrol etmiş doktor.

bendede oldu ama bir sorun olmadi isterseniz baska bir dr a daha gorunun icinize sinmediyse

Yok aşağıda değilmiş, rahim uzunluğumu da ölçtü çok iyi dedi. Ama işte ufak ufak devam edince korkuyorum halbuki sancı ağrı falan da yok

2 doktora göründüm, sıkıntı yok dedi ama önlem amaçlı progestan verdi
banada aynisi yapildi sorun yoktur ozaman stres olmayin hic bir sebep yokkrnde kanama olabiliyor bazen sonucta vucudumuzun icerisinde bir sey buyuyor organlara muthis bir baski var olabilir

Endişe etmeyin pozitif düşünün bol dinlenin bende de olmuştuu şükür aksi bi durum yaşamadım ama eğer kafanızda bi soru işareti varsa bi başka başka dr görüne bilirsiniz

ben de o haftada kanama yaşadım
hiçbir ağrı sızı olmadan oldu
plesentanın ucu birazcık rahim ağzına yakın o yapmış olabilir dedi bir de vajinal mantar olmuşum meğerse
ondan da olmuş olabilir korkma dedi.
sonra bi daha olmadı.
aklım gitmişti ama her şey yolundaymış.
geçmiş olsun

bu arada bana kendi doktorum ve detaylı ultrasona bakan doktor plesentayı söylememişti. çok hafif rahim ağzına yakınmış ama zaten bu haftadan sonra yukarı çıkar dedi acildeki doktor.
ondan söylemediler sanırım

banada aynisi yapildi sorun yoktur ozaman stres olmayin hic bir sebep yokkrnde kanama olabiliyor bazen sonucta vucudumuzun icerisinde bir sey buyuyor organlara muthis bir baski var olabilir

Progestan 200 verdi. hem yutuluyor hemde vajinal yoldan kullanılabiliyormuş. Bana vajinal yoldan kullan dendi.
siz etkisini gördünüz mü?

İlk hamileliğimde ben de çok kanama yaşadım, hem de ne kanamalar, regl kanaması yanında sızıntı kalır. Sizinki gibi sebepsiz de değildi, çoğul gebelikti(üçüz), embriyoların yerleşim yerleri sıkıntılıydı ve plasentada hafif bir ayrılma vardı. 2 ay boyunca sabah akşam iğne oldum (progestan). İki bebeğimi çok erken dönemde anne karnında kaybetmek zorunda kaldım, oldukça sorunlu bir gebelikti anlayacağınız ama kızımı sağlıkla, vakitlice kucağıma aldım. Eğer doktorunuz her şey yolunda diyorsa içinizi ferah tutun. Kanama bir çok hamilenin başına geliyor. Önemli olan sebebinin ne olduğu bilmek. Çok önemsiz, tehlikesiz sebepleri de olabiliyor. Şimdiden kolay doğumlar, sağlıkla kavuşun bebeğinize inşallah.

Progestan 200 verdi. hem yutuluyor hemde vajinal yoldan kullanılabiliyormuş. Bana vajinal yoldan kullan dendi.
siz etkisini gördünüz mü?
Alintiladiginiz kişi görünce cevap verecektir ama bende yazayım. 6.haftadan 17.haftaya kadar kanamam oldu benim ve doktorun soyleyebilcegi bir neden yoktu. Vajinal yoldan aldım ben bu ilacı baya bir süre. Çok şükür aksi bir durum yaşamadım. Doktorunuzun dediği neyse onları uygulayın Allah kucağıniza almak nasip etsin. Birde ben hep yatarak geçirdim hamileligimi kanamadan dolayi hep dinlen dedi doktor

teşekkür ederim, içime su serptiniz. ben zaten pimpirikli biriyim iyice panik oluyorum her leke olduğunda inşallah sağ salim geçiririm bu dönemi :/

teşekkür ederim size de çokk geçmiş olsun, Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

teşekkür ederim size de çokk geçmiş olsun, Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Canim progestan cok iyi bir ilac sakin birakma 30 haftaya kadar kullan en azindan.kanamayi kesiyor o. Bazilari kendi kafasina gore birakiyor ve bebek erken dogabiliyor Allah korusun. Sana onerim ayakta cok durma dinlen ayaklarini biraz yukari kaldir yatarken.
Gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…