Gebelikte kanama !

Bende doktora gittiğimde o gün 5+4 dü. Düşük riski için iğne oldum, kan uyusmazlıgı iğnesi oldum
Canım benım 2 haftaya yakın kahverengi sonlara doğru pembe lekenmelerim oluyordu. Doktora gittim salı günü hiçbir sorun yoktu. Ama düşük riski için progestan versi günde 2 le basladım 3 çıkardık 3 4 gün önce. Lekeler gitmedi. Kahverengi pembe de hiç korkma. Ama uzan sürekli kalkma. Ben 1 haftadır geçti hatta sürekli yatıyorum. Evet çok sıkıcı ama mecburum. Dinlenmek gerekiyor. 2 gündür lekelerim kırmızıya döndü. Doktorum parça yoksa bekleyelim dedi bende bekliyorum. Azalıyo çoğalıyo bir şeyler oluyor suan. Ama düşmedi elhamdülillah inşallah geçer. Sen dinlen namaz wc hariç kalkmamaya çalış. İlacını da al duanı et. Eğer ömrü varsa kalıcaktır. Bende ilk basta çok korktum lekerleri görünce ama önemli değil lekeler korkma

Masallah 16 haftalik olmuşsunuz düşük riskiniz ortadan kalkmistir ne mutlu size.. bende ayni sorunu yasiyorum sizin kacinci haftada ic kanamaniz kurumaya basladi neler yaptiniz nasil gecti bu surec

ben 6+1 deyim dun ogleden sonra basladi kanamam.doktora gittim bugun igne yapti vajinal fitil verdi 1 hafta sonraya randevu verdi.kese duruyormus.rapor almam imkansiz haftasonu oldugundan evde dinleniyorum acik pembe olan kanamalarim kirmiziya dondu ama mat. tuvalete gitmeye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…