Gebelikte Kanama

kimyahatunnnnnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2019
20
3
1
35
Arkadaşlar merhaba 11 haftalık hamileyim 6.haftadan beri kanamam var progestan igne ilaç kullanıyorum ama hiç durmuyor sebebini doktor da bilmiyor ama böyle devam ederse keseye zararı var dedi benim gibi olan var mi?

Ilaci içip dinleniyo musun? Bende yaşadım ilacı kullandım şuan geçti şükür

Merhaba öncelikle bebeğin hayırlı olsun. Benim de hamileliğim kanama ile başladı hatta ben adet oluyorum sandım. Doktorum ne olur ne olmaz test yapalım deyince ortaya çıktı hamile olduğum. Yani 4.haftadan nerdeyse 4.aya kadar kanamam oldu. Ara ara kırmızı geldiği bile oldu. Hemen progestan ilaç ve iğne şeklinde başladık. Bi de doktorum kan sulandırıcı iğne de verdi.sürekli yattım o dönem. Şimdi çok şükür kanama bitti ama hala riskli hamilelik diye adlandırıyor doktorum. İnş senin en kısa zamanda geçer. Moralini yüksek tutmaya çalış ve sürekli yat kalkma sakın. Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah.

Arkadaşlar merhaba 11 haftalık hamileyim 6.haftadan beri kanamam var progestan igne ilaç kullanıyorum ama hiç durmuyor sebebini doktor da bilmiyor ama böyle devam ederse keseye zararı var dedi benim gibi olan var mi?
Rahimde perde falan varmı benimde çok Kanamam oldu perde ardı okadar çok olduki hemde adetten çok fazla perde yapıyormuş

Kanamanız durdu mu aynı şekilde bendede başladı 3 gündür durmuyor doktor kese görünüyor dikkat et ağır kaldırma dedi ama korkuyorum

Back
X