Gebelikte kanama

Melancolik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2019
76
8
38
5+8 günlük hamileyim dün afedersiniz peçeteye koyu kahverengi kan geldi hastahaneye gittim kese yerinde duruyor dedi doktor idrar testi yaptı kontrole gel korkulacak birşey yok dedi ama şimdi lkorkulacak birşey var mı başına gelen varmi

Öncelikle sakin olun tanıdığım bir çok kişide bu tür sorunlar oluyor. Tabiki herkesin durumu farklı farklı. Örnek vereyim bir arkadaşım sürecin başından 3. Aya geldi sürekli farklı renklerde kanaması var iğne ilaç ile devam ediyor bebeği sağlıklı,bir arkadaşım minik pembe akıntılar geliyordu sonra cinsel ilişki yaşamış kan gelmiş kese kenarı kanamış ama şuan bebeği sağlıklı,biri ağrı iş vs her şeyi yaptı ağrı kan gelme yine var ama bebeği tutundu.
Maalesef kendimin 12. Haftaya kadar ne kanamam oldu ne pembe akıntı taki 4 gün önce gelen kırmızı net kana kadar. Meğer iki hafta önce bebeğimin kalbi durmuş yeni belirti göstermiş,öğretmenler günününde zorunlu kürtaj ile alındı. Anlayacağınız bebek bize nasipse ne kadar aksilik olsa da tutunur. Ama sağlıksızsa biz ne yapsak tutunmaz. Ben inanın evde bir tek ana yemeği yaptım diğer her işi eşim yapardı ne olur ne olmaz ne süreçlerden sonra bu bebeği elde ettik diye. Kendimizi çok kastık ama nasip değilmiş.
Bunu size korkun telaş yapın diye anlatmıyorum tam tersi içinizi ferah tutun gördüğünüz hissettiğiniz en ufak farklılıkta doktorunuz ile irtibat halinde olun,doktorunuzun ilgisine güveniyorsanız rutin dediklerine uyun,bu süreçte enfeksiyon kapmamaya özen gösterin bağışıklığınıza dikkat edin. Emin olun nasibiniz varsa sağlıkla bebeğinizi kucagınıza alacaksınız.

Yerleşme kanaması oluyor o hemen hemen herkes.yaşıyor onu korkma 🤗

Bebeginiz sağlıklı ise size tutunur. Sağlıksız bir gebelikse ne yaparsanız yapın düşer. Bu sözü benimseyin. Üzülmeyin. Insanların başına neler geliyor düşmüyor bebekleri. Doktorunuz sorun görmemiş ne güzel. Cok kafaya takmayın. Rahat olun. Bebeginiz sizinle.

Back
X