Arkadaşlar 11 haftalik ge beyim dun pembemsi alıntı oldu doktora gittim bebek normal dediler progesteron verdiler bugün lavaboya çıktığımda peceteye pembe kan geldi ne yapmam lazım endiseliyim
Arkadaşlar 11 haftalik ge beyim dun pembemsi alıntı oldu doktora gittim bebek normal dediler progesteron verdiler bugün lavaboya çıktığımda peceteye pembe kan geldi ne yapmam lazım endiseliyim
Çok geçmiş olsun benimde 2 gün önce kanama oldu apar topar doktora gittim kesede kanama var ama bebek sağlıklı dedi doktor iğne ve progestan verdi 1 hafta sonra kontrole çağırdı sen de mutlaka bir doktora görün canım çoğu gebede kanama olabiliyormuş içini ferah tut
Çok geçmiş olsun benimde 2 gün önce kanama oldu apar topar doktora gittim kesede kanama var ama bebek sağlıklı dedi doktor iğne ve progestan verdi 1 hafta sonra kontrole çağırdı sen de mutlaka bir doktora görün canım çoğu gebede kanama olabiliyormuş içini ferah tut
Sizede çok geçmiş olsun lekelenme oldugu gün gittim doktora kendi doktorum yoktu arkadaşına yönlendirdi iç kanama falan göremediler gayet sağlıklı dedi hatta kıpır kıpır şu an dedi 2 gün sonrada kendi doktoruma gittim lekelenmelerin çoğunda sağlıklı bebekler oluyor dedi ense kalinligini falan ölçtü fetal dna yaptıracağım bi kaç hafta icinde
Hiç bir sorun olmaz canım çoğu kişide kanama oluyormus zaten kahverengi pembe renkteyse zaten korkulacak bişey yok benim kıpkırmızı aktı baya yoğun bebekte bişey olmadı