• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELİKTE KANAMA

lavinyaaa09

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
1
Merhabalar. 9 haftalık gebeyim ve 1 haftaya yakındır kanamam oluyor. Ultrasonda büyük bir kanama alanı görüldü. Böyle bir şey yaşayan oldu mu aranızda? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Merhab ben de
Merhabalar. 9 haftalık gebeyim ve 1 haftaya yakındır kanamam oluyor. Ultrasonda büyük bir kanama alanı görüldü. Böyle bir şey yaşayan oldu mu aranızda? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
merhaba ben de aynı şeyleri yaşıyorum doktorum sadece istirahat önerdi ve tabiki progesteron

Merhab ben de

merhaba ben de aynı şeyleri yaşıyorum doktorum sadece istirahat önerdi ve tabiki progesteron
Bana da aynı şekilde dinlenme ve progestan. Asla kalkma dedi tuvalet harici. İnşallah bu sürecide atlatırız. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın🙏🏻

Merhab ben de

Merhaba kanama kahverengi mi kırmızı mı acaba bende iki kere bir hafta aralıklı olarak kahverengi lekelenme yaşıyorum da

Merhaba kanama kahverengi mi kırmızı mı acaba bende iki kere bir hafta aralıklı olarak kahverengi lekelenme yaşıyorum da
Merhaba ilk başta kırmızı kanamam oldu kahverengiye döndü sonra tekrar kırmızı oldu şu an yine kahverengi leke şeklinde geliyor. Hematom küçülmediği için akmaya devam edicek ya da vücut kendi kendine emecek.

Merhaba ilk başta kırmızı kanamam oldu kahverengiye döndü sonra tekrar kırmızı oldu şu an yine kahverengi leke şeklinde geliyor. Hematom küçülmediği için akmaya devam edicek ya da vücut kendi kendine emecek.
Sizinki ne zamandır devam ediyor ultrasonda kanama alanı mı vardı sizde kaç haftalık hamikeliğiniz

Kızlar 3 ay kanama alanı olan ve kanama sıkıntısı çekmiş biri olarak tek önerim bana da elbette doktorum söylemişti. Su ve tuvalet harici kalkmadan yatmak.
Aktif kırmızı kan ve bir ped dolduracak kadar olduğu zaman korkarız kahverengi lekelenmede korkma demişti. O zaman iğne, fitil ve ağızdan ilaçlarla devam etmiştim.
Ben o dönem bol dua, zikir, kitap, dizi ile geçirmiştim. Kafamı dağıtacak şeyler bulmuştum. Moraliniz bozuluyor korkuyorsunuz biliyorum ama enerjinizi çok düşürmemeye çalışın. Benim birde tüp bebekti düşünün ama şükürler olsun Rabbim’e geçti gitti.🙏🏻🧿
Rabbim güzel haberler duymayı nasip etsin sizlerede🙏🏻

Kızlar 3 ay kanama alanı olan ve kanama sıkıntısı çekmiş biri olarak tek önerim bana da elbette doktorum söylemişti. Su ve tuvalet harici kalkmadan yatmak.
Aktif kırmızı kan ve bir ped dolduracak kadar olduğu zaman korkarız kahverengi lekelenmede korkma demişti. O zaman iğne, fitil ve ağızdan ilaçlarla devam etmiştim.
Ben o dönem bol dua, zikir, kitap, dizi ile geçirmiştim. Kafamı dağıtacak şeyler bulmuştum. Moraliniz bozuluyor korkuyorsunuz biliyorum ama enerjinizi çok düşürmemeye çalışın. Benim birde tüp bebekti düşünün ama şükürler olsun Rabbim’e geçti gitti.🙏🏻🧿
Rabbim güzel haberler duymayı nasip etsin sizlerede🙏🏻
Merhaba çok sevindim atlatmanıza. Ben neler yaşadım neler bu son 10 günde. Ped mi doldurmadım kahverengi mi akmadı pembe mi akmadı her türlü şeyi yaşadım. Ve şu 4 gündür kanamam durmuştu dün gece yine başladı. Napıcam bilmiyorum😔

Merhaba çok sevindim atlatmanıza. Ben neler yaşadım neler bu son 10 günde. Ped mi doldurmadım kahverengi mi akmadı pembe mi akmadı her türlü şeyi yaşadım. Ve şu 4 gündür kanamam durmuştu dün gece yine başladı. Napıcam bilmiyorum😔
Merhaba Allah yardımcın olsun inşallah. Şuan ne durumdasın bende senle aynı durumdayım iki haftadır kanamam var. Progestan fitil verdi Progestan iğne verdiler. Bol su iç ve Bol dinlen dediler

Merhaba ben öğrendim kanama alanı kesenin altında var dedi 7+5 olduğum zaman kanama alanı tekrar gittiğim kontrolde biraz küçülmüş demişti doktorum 8 haftalık olduğum zaman kahverengi kanamam oldu progestan almamı söyledi zaten doktorum böyle birşey olabileceğini söylemişti önceden kırmızı yoğun kanamaya dönerse acille gidip muayene olmam gerektiğini söyledi ilk 1 hafta ara ara kahve lekelerim oldu daha sonra 2 günde bir derken günleri uzadı Ara ara oldu 3 gün olmadı 4.gün azıcık bu şekilde sürdü bugün yok bakalım daha olacak mı? 10+4 oldum sanırım atıyoruz böyle böyle doktorum normal karşıladı bebeğim son kontrolde gelişim iyiydi 12.haftamı bekliyorum 2 li tarama testi olacak umarım Güzel haberler almak nasip olur 🤲 benim şuan ki tecrübem bu yönde. Bazımız kanamayla atarmışız bazımız emermiş vücut yani kullanırmış Demir varmış içinde umarım sağlıkla atlatırız bu süreci.

Back
X