gebelikte kanama :(

ayhmetnur

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2013
39
8
Kizlar 11.haftadayim progestan igne ilac kullaniyorum surekli yatiyorum iki kez kanamam oldu hastanede yattim biraz once acik kirmizi kan geldi yine hastaneye gitmek istemiyorum ilk bebegimde dustu bu durumda olan arkadaslar var mi cook yoruldum bu korkudan

Canim kahverengi lekeler kötü deyil ama yinede dinlen.benim şuan adet kanaması gibi kanamam var ped kullanıyorum

Gecmis olsun , benim de ilk hamileligim de kanamam oldu surekli ilac kullandim. Doktorum mutfaktan su almaya bile gitme demisti sukur bir sorun olmadi dikkat etmen lazim dusuk tehliken gecene kadar uzan dinlen yorma kendini

Bende canim surekli 2 haftada kanama geciriyoyum suan hastaneden yaziyorum aksam dort bucukta basladi kanmam gecmek bilmedi 4 yasinda kizimi komsuya biraktim kendimi hastaneye zor attim simdi depot igne serum verdilrr yatiyorm wc gittigimde kan gormktn psikolojm bozuldu siline siline bir hal oldm rabbim korusun meleklerimizi

Merhaba benim 12 yılın ardından ilk hamileliğim ve 6 haftamda hafif lekelenme oldu doktora gittim bebeğim iyiydi dusuk tehlikesi var dedi Progrstan hap ve iğne verdi iğneyi yaptırdım eve geldigimde kanamam cogaldı adet kanamasını geçti doktoru aradım bu kanamayı beklıyordum dedı sabah tekrar gıttık rahim ağzına kadar onun ezılme yasamıştı sancılarımdan dolayı kalbı atmasına rağmen alalım dedı ben elletmedım esım başka doktora götürdü bu doktor kalbi atıyor almam kurtarmaya çalışıcam dedı ve ıgne serom fıtıl jel verdı şuan sancım yok kanamam kesıldi ve yatıyorum 14 tekrar kontrole gıdıcem umarım melegım kurtulur dua edım rabbım bana bağışladın ve hepınızın meleklerını söze bağışlasın ınsallah

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bi sıkıntı olmaz ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Ben de sürekli kanama yaşıyorum. Tuvalete korkuyla gidiyorum. Nerdeyse hiç ayağa kalkamiyorum. Ama en son iğne iyi geldi inşallah sana da iyi gelir. Allahım hayırlısıyla bebeklerimizi bize bağışlasin.

Cok tesekkur ederim canim allah hepimizin yardımcısı olsun insallah bende igne ve jelden sonra kanamam sancim durdu ystarak geciriyorum gunlerimi iyi olsunda bunada sukur

Merhaba kızlar hangi iğne ve jelden bahsediyosunuz? Ben progestanın hapını içiyorum.. Sabah akşam iğnesini vuruluyorum.. Dün yine kanamam geldi.. çok korktum.. geçen hafta hastanede yattım, düşük tehlikesi var dediler.. Kaç haftaya kadar iğneleri kullanıcaksınız??

Canım ben de günde üç tane progestan içiyordum. Bu hafta pruloton diye bi ıgneye başladım o da haftalık. Bir de bir sürü vitamin, demir vs hapı ila B12 ignesi..

Ge
Kizlar 11.haftadayim progestan igne ilac kullaniyorum surekli yatiyorum iki kez kanamam oldu hastanede yattim biraz once acik kirmizi kan geldi yine hastaneye gitmek istemiyorum ilk bebegimde dustu bu durumda olan arkadaslar var mi cook yoruldum bu korkudan
Gecmis olsun bende ayni 11.hafta da kanamam oldu kese delinmis dusuk yapacaksin dediler dogum hastanesine yönlendirdiler 1 hafta yattim progestan igne hap kullandim gecti dediler taburcu oldum 2 gun sonra tekrar basladi kanamam bu sefer dusuk tehliken yok dediler ama kanamam cok fazlaydi bulamadilar neden oldugunu yatirdilar tekrar.ama cok sukur bebegimde sikinti olmadi 6.ayimda sancilandim 1 gun yattim 7.ayda enfeksiyon gecirdim yattim. 8.ayimizn doldugu gun dogdu oglum 10 gun sarilikla ugrastik yattik hastanede suan saglikli cok sukur.dua et Allah yatdimcon olsun.

Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah benim kullandigim igne proluton hafta 1 kez yagli bir igne cok acitiyor dikkatli vurulmasi lazim kanamami kesen jelde crinone % 8 bide kasilmalarim ve ateşimi dusursun diye endol 100 mg fitil kullaniyorum surekli yatiyorum cok sukur kanamam sancim kesildi insallah melegim bir zarar gormemistir

Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah benim kullandigim igne proluton hafta 1 kez yagli bir igne cok acitiyor dikkatli vurulmasi lazim kanamami kesen jelde crinone % 8 bide kasilmalarim ve ateşimi dusursun diye endol 100 mg fitil kullaniyorum surekli yatiyorum cok sukur kanamam sancim kesildi insallah melegim bir zarar gormemistir

İnşallah sapasağlamdir canım. Zararı olsa doktor vermezdi. Pruloton konusunda haklısın çok acıyor ve uzun sürüyor. Bir de önerim iyi bir riskli doğum uzmanına git. Benim o kadar kanamam oldu o kadar acile doktoruma gittim sebep söylemediler. En son doktor değiştirdim kanamanın miyom yüzünden olduğunu öğrendim. İnşallah bir sorun yaşamadan sağlıkla kavuşuruz bebeklerimizi.

Amin insallah kavusuruz saglikla miniklerimize ilk gittigim doktor beni mahvetti ona kalmis olsaydi simfiye coktan melrgim düşmüştü sonradan gittigim doktor mudahilesi duzeltti beni lakin bebegim ne durumda 14une jadar ogrenemicem insallah hayattadir ve iyi durumdadir

Yok çok şükür bebeğim iyi canım. Çok dua ettim kendimi kötü hissettiğim zamanlar bile bebegimle güzel şeyler konuştum bu bir bakıma bana da terapi gibi geldi. Bebeğimin sağlıklı olması en büyük tesellim. Sen de iyi düşün canım biliyorum böyle zamanlarda çok zor iyi düşünmek içinde hep bir korku telaş ta ki görene kalbini duyana kadar. Bol bol dua et ve sana iyi gelen kişilerle konuş. Bir de bütün işi gücü bırak ayaklarını uzat yat. İnşallah bi şey olmaz meleklerimize.

Canim inşallah olmaz icimi ferah tutmaya calisiyorum 5 gundur sirt ustu yatiyorum cok şükür sanci kanama yok fakat cok terliyorum gunde 4 defa ustumu degistiriyorlar cok heyecanliyim carsamba gunune kadar nasil dayanicam bilmiyorum rabbim sen cumlemizin yardimcisi ol evlatlarimizi bize bağışla

Az kalmış canım inşallah güzel şeyler duyarsın. Ben de bugün kontrole gideceğim bakalım ne diyecek... Hakkımızda hayırlısı.

Çarşamba gittim doktora bebegim yasiyor ve yerine cikmis tek sorun var oda keseyle bebek uyumsuz dedi böyle devam ederse bebegi kaybederiz dedi böyle sıkıntı yasayan varmi acaba kafam cok karıştı artık

X