Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis olsun bende ayni 11.hafta da kanamam oldu kese delinmis dusuk yapacaksin dediler dogum hastanesine yönlendirdiler 1 hafta yattim progestan igne hap kullandim gecti dediler taburcu oldum 2 gun sonra tekrar basladi kanamam bu sefer dusuk tehliken yok dediler ama kanamam cok fazlaydi bulamadilar neden oldugunu yatirdilar tekrar.ama cok sukur bebegimde sikinti olmadi 6.ayimda sancilandim 1 gun yattim 7.ayda enfeksiyon gecirdim yattim. 8.ayimizn doldugu gun dogdu oglum 10 gun sarilikla ugrastik yattik hastanede suan saglikli cok sukur.dua et Allah yatdimcon olsun.Kizlar 11.haftadayim progestan igne ilac kullaniyorum surekli yatiyorum iki kez kanamam oldu hastanede yattim biraz once acik kirmizi kan geldi yine hastaneye gitmek istemiyorum ilk bebegimde dustu bu durumda olan arkadaslar var mi cook yoruldum bu korkudan
Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah benim kullandigim igne proluton hafta 1 kez yagli bir igne cok acitiyor dikkatli vurulmasi lazim kanamami kesen jelde crinone % 8 bide kasilmalarim ve ateşimi dusursun diye endol 100 mg fitil kullaniyorum surekli yatiyorum cok sukur kanamam sancim kesildi insallah melegim bir zarar gormemistir