Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bn ikinci gebeliğimde bi 6. haftada bir de 9 . haftada yasadım , 2 gün hast de yattım ,iğne kullandım sonrasında bi srn olmadı ,12.haftaya kadar dikkat etmek gerekiyor
Canım cok fazla ayakta kalma bol bol dinlen tabi eğer çalışıyorsan onu bilemem ama gün içinde ayaklarını havaya kaldır biraz yarım saat falan yat o şekilde progestan mı verdi doktorun?
bende 10+4 haftalığım.. 6 haftalıkken kahverengi lekelenmem oldu ... doktorum progestan verdi günde 3 kez... bugün yine hafif lekelenme oldu ... sebebini bilmiyorlar.. ama yatıyorum sürekli... bazı gebelerde böyle oluyormuş ...
bn ikinci gebeliğimde bi 6. haftada bir de 9 . haftada yasadım , 2 gün hast de yattım ,iğne kullandım sonrasında bi srn olmadı ,12.haftaya kadar dikkat etmek gerekiyor