Gebelikte kanama

bn ikinci gebeliğimde bi 6. haftada bir de 9 . haftada yasadım , 2 gün hast de yattım ,iğne kullandım sonrasında bi srn olmadı ,12.haftaya kadar dikkat etmek gerekiyor

Teşekkürler sağlıkla hayırlısıyla alırız kucagmza bebişleri İnşşllah neden kaynaklanıyormuş

sebebi belli olan birsey değil , yerleşme kanaması dense de drlar düsük tehdidi olarak adlandırıyorlar...

ben de 6 haftalık gebeyim ve kanamam var dr a gittim ilaç verdi ama. içim hiç rahat değil. ne yapmalıyım.

ben de 6 haftalık gebeyim ve kanamam var dr a gittim ilaç verdi ama. içim hiç rahat değil. ne yapmalıyım.
Canım cok fazla ayakta kalma bol bol dinlen tabi eğer çalışıyorsan onu bilemem ama gün içinde ayaklarını havaya kaldır biraz yarım saat falan yat o şekilde progestan mı verdi doktorun?

bende 10+4 haftalığım.. 6 haftalıkken kahverengi lekelenmem oldu ... doktorum progestan verdi günde 3 kez... bugün yine hafif lekelenme oldu ... sebebini bilmiyorlar.. ama yatıyorum sürekli... bazı gebelerde böyle oluyormuş ...

bendede 6 haftalıkken kahve kanama oldu progestan hap ve iğne kullandım işyerimden on gün rapor aldım hiç klakmadan yattım ve geçti

bn ikinci gebeliğimde bi 6. haftada bir de 9 . haftada yasadım , 2 gün hast de yattım ,iğne kullandım sonrasında bi srn olmadı ,12.haftaya kadar dikkat etmek gerekiyor
benim tam da geçtiğimiz haftada oldu. k.rengi ve snra kırmızı...ultrasnda da kanama bölgesi görüldü.:KK43:((
inşallah biran önce geçer..

progeston verdi, alttan. 3. gün sadece wc ye kalkıyorum. ona rağmen günde 1 ped.o_O:KK43::KK61: kalp atışları görünüyo çok şükür

X