gebelikte kansızlık bebeği nasıl etkiler?

Lova

yâ Allah yâ Muhammed kuzularim size emanet.
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
761
48
648
30+3 haftalık hamileyim ve kan değerim 9.6 ya kadar düştü maltofer kullanıyorum ama nafile.Dr 9 un altına düşerse damardan vermem gerek dedi korkuyorum:18::18::18:

bu durumu yaşayıp sağlıklı doğum yapan var mı? bebeğime bi şey olmaz değil mi ?

bende çok kansızdım hala günde 2 kere maltofer kullanıyorum bebegim 5 ayının içinde öncelikle acil şifalar diliyorum, kendinizi fazla yormamaya çalışın iş vs çok yapmayın çok yorulursanız ruh gibi olursunuz, kan ilaçlarınızı ihmal etmeyin, geçmiş olsun

saol cnm cevabın için

canım o sorunuda yaşadım:31: benim kan oranım hiç yükselmez:50: hamileliğimde 8'e kadar düşer.:5:.ama çok şükür bebeklerimde hiçbir sağlık sıkıntısı olmadı...:16:

canım o sorunuda yaşadım:31: benim kan oranım hiç yükselmez:50: hamileliğimde 8'e kadar düşer.:5:.ama çok şükür bebeklerimde hiçbir sağlık sıkıntısı olmadı...:16:

canım tüm topiklerde verdiğin cevaplar için sana çoook teşekkür ederim:54::54::54:

Merak etmeyin allahn izniyle hicbirsey olmaz.benimde ilk dogumumda kansizlk wardi.dogumdan 1yıl snra damardan kan yüklemesi yapildı.hap falanda yutamiyorum ustelik.ülseratif kolit hastasıyim.ve 5aylikta hamileyim.hicbir sekilde hap yutamiorum.allah herkese şifa versin

Back
X