gebelikte kansızlık bebeği nasıl etkiler?

Lova

yâ Allah yâ Muhammed kuzularim size emanet.
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
761
48
648
30+3 haftalık hamileyim ve kan değerim 9.6 ya kadar düştü maltofer kullanıyorum ama nafile.Dr 9 un altına düşerse damardan vermem gerek dedi korkuyorum:18::18::18:

bu durumu yaşayıp sağlıklı doğum yapan var mı? bebeğime bi şey olmaz değil mi ?

bende çok kansızdım hala günde 2 kere maltofer kullanıyorum bebegim 5 ayının içinde öncelikle acil şifalar diliyorum, kendinizi fazla yormamaya çalışın iş vs çok yapmayın çok yorulursanız ruh gibi olursunuz, kan ilaçlarınızı ihmal etmeyin, geçmiş olsun

saol cnm cevabın için

canım o sorunuda yaşadım benim kan oranım hiç yükselmez hamileliğimde 8'e kadar düşer..ama çok şükür bebeklerimde hiçbir sağlık sıkıntısı olmadı...

canım o sorunuda yaşadım benim kan oranım hiç yükselmez hamileliğimde 8'e kadar düşer..ama çok şükür bebeklerimde hiçbir sağlık sıkıntısı olmadı...

canım tüm topiklerde verdiğin cevaplar için sana çoook teşekkür ederim

Merak etmeyin allahn izniyle hicbirsey olmaz.benimde ilk dogumumda kansizlk wardi.dogumdan 1yıl snra damardan kan yüklemesi yapildı.hap falanda yutamiyorum ustelik.ülseratif kolit hastasıyim.ve 5aylikta hamileyim.hicbir sekilde hap yutamiorum.allah herkese şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…