gebelikte karaciğer kolestazı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lova
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Lova

yâ Allah yâ Muhammed kuzularim size emanet.
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
761
48
648
34+4 haftalık hamileyim ve 34. haftaya girdiğimde geceleri çıldırtan bi kaşıntıyla uyanmaya başladım. ve doktorumun yaptığı testlerde karaciğer enzimlerim yüksek çıktı ursofalk diye bi ilaca başladım 3*2 olarak yani günde 6 adet içiyorum.

bunu yaşayıpta sağlıklı doğum yapan var mı ?

canım ben doğum yaptım..ikizlerde bu sorunu yaşadım..:31:..ve şimdi 7 yaşındalar,çok şükür sağlıklılar..........:nazar::nazar::nazar:
rabbim seninde bebeğini kucağına almayı nasip etsin...
37 hafta çok erken bir zaman değil ki,zaten sezeryanda 38. haftada genelde alıyorlar:29:...bunu kendine sorun yapma...:29:sabırla bekle sadece :34:sanada,bebeğinede rabbim şifa versin..:nazar::nazar:

canım ben doğum yaptım..ikizlerde bu sorunu yaşadım..:31:..ve şimdi 7 yaşındalar,çok şükür sağlıklılar..........:nazar::nazar::nazar:
rabbim seninde bebeğini kucağına almayı nasip etsin...
37 hafta çok erken bir zaman değil ki,zaten sezeryanda 38. haftada genelde alıyorlar:29:...bunu kendine sorun yapma...:29:sabırla bekle sadece :34:sanada,bebeğinede rabbim şifa versin..:nazar::nazar:

canım senin değerlerin kaçtı bide ursofalk kullanmış mıydın sen ?

canım senin değerlerin kaçtı bide ursofalk kullanmış mıydın sen ?

canım benim değerlerim oran olarak hatırlamıyorum....7 yıl oldu...ama 100 olması gereken 1000 olmuştu,artık düşün hepsi bu doğrultudaydı....evet kullandım...:31:

canım benim değerlerim oran olarak hatırlamıyorum....7 yıl oldu...ama 100 olması gereken 1000 olmuştu,artık düşün hepsi bu doğrultudaydı....evet kullandım...:31:

şey için sordum canım benim değerlerim 64 ve 25 e düşmüşte bu iyiye işaret mi acaba dr la konuşmadım henüzde

Back
X