Gebelikte karın ağrısı

.ILGAZ.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
518
5
96
Diğer
23 Haftalık hamileyim son 4- 5 gündür karın ağrım var. Doktoruma şehir dışında olduğu için muayene olamadım. Telefonda konuştum normal diyor idrar tahlili istedi yaptırdım. Orta miktarda bakteri görüldü yazıyor doktora sordum o da hamilelikte normaldir dedi.
Ama benim karnım çok ağrıyor ya normal anladık da ultrasonda bakmayınca içim rahat etmiyor. Muayene günüm de taaa 20' sinde sizin de böyle karın ağrılarınız oluyor mu?? Göbek deliğimin yaklaşık 5- 6 parmak yukarısında bir yerde ağrıyor hep aynı yer.

bende derdime çare ararken bu başlığı gördüm. dünden beri benim de ağrım var ama daha çok sancı şeklinde karın civarımda. bu arada ben daha 10 haftalık gebeyim. normal midir bilemiyorum.

yani bende hamileligim boyunca oldu o agrılar ve doktor hem rahim genişlemesi dedi çok şükür şimdiye kadar bişiy olmadı bu arada 32 haftalıgım

canım benim de hamileliğimin başında cok fazla karın agrım olmuştu hatta bu yolla anlamıştım hamile olduğumu diyebilirim:))doktora karın agrısı sikayetiyle gidip hamile oldugumu öğrenmiştim süpriz olarak:) doktorum o zaman rahim genişlerken bazı insanların karın agrısı olur demişti senin de öyle olabilir bence kafana takma:) sahsen bnm 4 aylık cok tatlı bir oğlum var hiç bişey olmadı

Bence gebeliğin hangi döneminde olursa olsun karın ağrısı önemsenmeli doktoruna başvurmalısın

bi yerde okumuştum her karın ağrısı önemli olmayabilir ama bunu doktorunuzla paylaşmalı ve kontrole gitmelisiniz diyordu.....
kendi doktorun gelene kadar başka bir doktora git görün.....

Teşekkürler arkadaşlar yorumlar için bugün karın ağrım geçti çok şükür. Doktorumun telefonda söylediği gibi sıcak su torbası koydum ağrıyan yerlerime. Biraz da istirahat ettim. Buscopan diye bir ilaç söylemişti 3 günsabah akşam iç dedi o ilaca başladım. Tamamen yok olmadı ama çok çok azaldı. Bebeğimin de hareketlerini hissettikçe içim daha da rahatlıyor.

bendede cok fazla enfeksiyon var kasık ve karın agrılarım oluyo 6.5 haftalık hamileyim bazen yataktan kalkamıyom ama korkulacak bisi yok bebgimiz buyudgu için oluyo içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…