Kızlar 5+5 hamileyim. Normalde adet günümde başlayan bir karın ağrım olmuştu. Sonra 2 gün çok ağrım olmadı. Ama dün ve bugün yine adet olacakmışım gibi ağrılar ve bıçak sağlanır tarzda ağrılarım oldu. Lekelenmem ve kanamam olmadı şükür ama bu kadar keskin ağrılar normal mi? Doktoruma randevu da bulamadım. Hafta sonu da giriyor araya endişeliyim.
Bence bol bol dinlenin.bebek yerleşiyor o nedenle ağrılar oluyor galiba.
Bende uyku halsizlik birde mide yanması var.arada da kramp tarzı ağrı giriyor.
Bu sıcaklarda beni bitirdi
Bence bol bol dinlenin.bebek yerleşiyor o nedenle ağrılar oluyor galiba.
Bende uyku halsizlik birde mide yanması var.arada da kramp tarzı ağrı giriyor.
Bu sıcaklarda beni bitirdi
Kızlar 5+5 hamileyim. Normalde adet günümde başlayan bir karın ağrım olmuştu. Sonra 2 gün çok ağrım olmadı. Ama dün ve bugün yine adet olacakmışım gibi ağrılar ve bıçak sağlanır tarzda ağrılarım oldu. Lekelenmem ve kanamam olmadı şükür ama bu kadar keskin ağrılar normal mi? Doktoruma randevu da bulamadım. Hafta sonu da giriyor araya endişeliyim.
Bende aynı konuyla ilgili forum açmıştım aynı sıkıntıları 5/6 hafta arası yaşadım şuan daha iyiyim dr da normal dedi bebeğin olduğu bölge dedi kanama ve gittikçe artan bir ağrı değilse endişe edilecek bir durum yok sırt üstü sert zeminde yatmak beni daha çok rahatltyrdu
Bende aynı konuyla ilgili forum açmıştım aynı sıkıntıları 5/6 hafta arası yaşadım şuan daha iyiyim dr da normal dedi bebeğin olduğu bölge dedi kanama ve gittikçe artan bir ağrı değilse endişe edilecek bir durum yok sırt üstü sert zeminde yatmak beni daha çok rahatltyrdu
Çok iyi anlıyorum aynı endişeleri bende yaşıyorum buarada bir tavsiye daha ağryan kısım sağ tarafsa soluna doğru sol tarafsa sağına doğru yatmayıda deniyebilirsin sert bir zeminde ben öyle yapıyordum ağrıyan tarafa yatmyrdm her iki taraf aynı anda ağrıdığında sırt üstü yatyrm bana iyi geliyor benim hala ağrıyr çünkü