Bugün hastaneye gittim kasılmalarımı ve su gibi olan akıntıyı sordum. Bunun için eczanede bir çubuk varmış o kesin sonuç verir dedi doktor eşim aradı bulamadı üniversite hastanesi var oraya göndermişler. Neyse burda bir ped verdiler bir süre onu taktım o arada nstye girdim. Yarım saat kadar. Sonuçlar çıktı doktora gösterdim nst de ağrılarım çıkmış. Pedde de sarı akıntı vardı ve çok hafif maviye dönmüştü alttan muayene etti açılma yok dedi. Üni. Hastanesine gönderdi. Orda da nstye bağladılar o ara 4 kere kasılma oldu ve bu rahimdeymiş. Sonra ultrasona soktular bir çubuk var turnusol kağıdıymış onda negatif çıktı suyum gelmiyormuş açılma da yokmuş. Bebeğin herşeyi iyi dediler ama kasılmalar olduğu için yatış yaptıracaklardı doğum başlar diye sezeryana alıcaklardı. Çok ani oldu onlar bile emin değildi bende istemedim sonra kağıt imzalayıp çıktım. Şimdi sizce ne yapmalıyım acaba erken doğum için zorluyorlar mıydı yoksa gerçekten bir sıkıntı mı var hiç birşey anlamadım. Çok uğraştılar sabah 10 dan beri ancak gelebildim eve. Ağrılarım arttı onların sayesinde. İstanbul'da doğum yapmak istiyorum ve 1 aya kalmadan gideceğim zaten ama vaktim var mı o kadar bilemiyorum