- 14 Kasım 2016
- 199
- 56
- 48
- Konu Sahibi dendendeniz
-
cok yasadim magnezyum iyi gelir sende wlinden geldigi kadariyla sut yogurt tuketMerhaba herkese;
22+3 haftalık hamileyim ilk başlarda gebeliğim riskliydi düşük tehdidi vs iğne ilaç kullandım şuan bir sorun olmadığını söyledi.ancak bir kaç gündür sırtım karnım çok ağrıyor ve bu ara ara oluyor.özellikle merdiven çıkarken karnımın içinde taş varmış gibi bir ağırlık hissediyorum. yattığım zaman ayaklarımı uzatınca karnım çekiliyormuş gibi hissediyorum.doktora söylediğimde magnezyum verdi kasılmaları azaltmak için ama korkuyorum bebeğime bişey olmasından.benim gibi böyle ağrılar yaşamış yada yaşayanlar var mı?
Ben son haftalarda bu hissi yaşıyorum 22. Haftanın çok daha rahat geçmesi gerek. Kasılmalar devam ederse doktora ya da acile gidip baktirin. Erken doğuma karşı önlem alsınlar.
Merdiven cikarken ayni his bende de oluyor. Eger onemli bir sey olsa doktor fark ederdi. Birkac gun magnezyum kullanin fayda edecektir insallah.
Ben son haftalarda bu hissi yaşıyorum 22. Haftanın çok daha rahat geçmesi gerek. Kasılmalar devam ederse doktora ya da acile gidip baktirin. Erken doğuma karşı önlem alsınlar.
incemi giyiniyorsunuz?
Bana bu aylarda olmaya başladı. Çok yürüdüğümde, ayakta durduğumda, merdiven inip çıkarken karnımın alt kısmına taş koymuşlar gibi hissediyorum.
evet tam olarak usutmekten bebek kasiliyor icerde karninizi korumaniz kendinizi sicak tutmaniz lazimevet maalesef üşütmekten mi oluyor acaba
evet tam olarak usutmekten bebek kasiliyor icerde karninizi korumaniz kendinizi sicak tutmaniz lazim
bebeginizde gazli olur usuturseniz ayaklariniz ve ustunuz sicak olsun kasilma oldugu zazamanda kasintinin oldugu yyerin tersine yan uzanin biraz uzerinize battaniye falan aliphaklısınızçoğu zaman elimi karnıma koyduğumda hep soğuk oluyor hiç üşüdüğüm için olacağı aklıma gelmemişti
Kasilmalar muhtemelen.yoruldugunda artar. Bu aylarda baslamisti benimde cok korkarak doktora sordumbunlar istedigimiz kasilmalar rahim kendini doguma hazirliuor duzenli olmadigi surece problem yok demisti.Merhaba herkese;
22+3 haftalık hamileyim ilk başlarda gebeliğim riskliydi düşük tehdidi vs iğne ilaç kullandım şuan bir sorun olmadığını söyledi.ancak bir kaç gündür sırtım karnım çok ağrıyor ve bu ara ara oluyor.özellikle merdiven çıkarken karnımın içinde taş varmış gibi bir ağırlık hissediyorum. yattığım zaman ayaklarımı uzatınca karnım çekiliyormuş gibi hissediyorum.doktora söylediğimde magnezyum verdi kasılmaları azaltmak için ama korkuyorum bebeğime bişey olmasından.benim gibi böyle ağrılar yaşamış yada yaşayanlar var mı?
bebeginizde gazli olur usuturseniz ayaklariniz ve ustunuz sicak olsun kasilma oldugu zazamanda kasintinin oldugu yyerin tersine yan uzanin biraz uzerinize battaniye falan alip
Kasilmalar muhtemelen.yoruldugunda artar. Bu aylarda baslamisti benimde cok korkarak doktora sordumbunlar istedigimiz kasilmalar rahim kendini doguma hazirliuor duzenli olmadigi surece problem yok demisti.
Canim doktorum:)benim doktorum ne zaman gitsem olumsuz şeyler söylüyor önemsiz bile olsa dile getiriyor ben kuruyorum kafamda ya geçmezse diye tekrar gittiğimde geçmiş diyor.ben ağrım olduğunu söylediğimde bunlar normal vs demedi size denildiği gibi sadece magnezyum kullanıcaksın dedi şu sebepten olur şöyle yap vs demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?