Normall hayatım normal şu anda yaşadığım ağrıları anlatmışsın ahh evlatlar kavuşalım da olsun bu batmalar ağrılar sürekli gelen uyku geçmeyen yorgunluk hepsine razıyımArkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bi sorum olacaktı. Benim adetim 5 gün gecikti ama kasık ağrıları olduğu için her an adet olacağım diye bekledim geçen ay klomen tedavisi gördüm olumsuzdu bu ayda incir ve havuç kürü yaptım ve bugün de kan testi yaptırdım beta hcg bugün 510 çıktı ama kasıklarımda arada bi batma tarzında ağrı oluyo normal midir yoksa dış gebelik falan mı yardımcı olursanız sevinirim
Gebelik belirtisi olarak kasık ağrıları olabiliyor. Dış gebelik demek için çok erken ki değerlerin güzel gibi görünüyor. Dış gebelik olması için sonraki günler de verdiğin kan değerlerinin düşük çıkması demek. Ama içini ferah tut. İnşallah olmaz öyle birşey. Sağlıkla kavuşursunuz inşallah.Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bi sorum olacaktı. Benim adetim 5 gün gecikti ama kasık ağrıları olduğu için her an adet olacağım diye bekledim geçen ay klomen tedavisi gördüm olumsuzdu bu ayda incir ve havuç kürü yaptım ve bugün de kan testi yaptırdım beta hcg bugün 510 çıktı ama kasıklarımda arada bi batma tarzında ağrı oluyo normal midir yoksa dış gebelik falan mı yardımcı olursanız sevinirim
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız ya yarın için randevu aldım hemen gidicem sağlıklı olsun ağrılara razıyız tabiNormall hayatım normal şu anda yaşadığım ağrıları anlatmışsın ahh evlatlar kavuşalım da olsun bu batmalar ağrılar sürekli gelen uyku geçmeyen yorgunluk hepsine razıyım ❤ yine de jinekolojiye gidip alttan muayene olman lazım canım
Teşekkür ederim bi senedir olmuyordu ilk defa yaşıyorum sevinemiyorum bile şaşkınlığını yaşadığım için herşeyi düşünüyorum malesefGebelik belirtisi olarak kasık ağrıları olabiliyor. Dış gebelik demek için çok erken ki değerlerin güzel gibi görünüyor. Dış gebelik olması için sonraki günler de verdiğin kan değerlerinin düşük çıkması demek. Ama içini ferah tut. İnşallah olmaz öyle birşey. Sağlıkla kavuşursunuz inşallah.
Benim de ilk haftalarda çok daha siddetliydi hatta kesinlikle oturmam ya da uzanmam gerekirdi şuan 8 haftalık hamileyim yine ara ara oluyo ama o kadar değil . Adet olacakmış gibi bel ağrısı vs oluyor normalArkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bi sorum olacaktı. Benim adetim 5 gün gecikti ama kasık ağrıları olduğu için her an adet olacağım diye bekledim geçen ay klomen tedavisi gördüm olumsuzdu bu ayda incir ve havuç kürü yaptım ve bugün de kan testi yaptırdım beta hcg bugün 510 çıktı ama kasıklarımda arada bi batma tarzında ağrı oluyo normal midir yoksa dış gebelik falan mı yardımcı olursanız sevinirim
Allah razı olsun canım ya biz çok takıntılıyız galiba önce hamile miyim nasıl olacak diye düşünürken pozitif çıkınca da böyle şeyler düşünüyoruzBiz kadinlar neden hemen en kötüsünü düşünürüz de kendimize eziyet ederiz ki
Gayet normal bacım korkma ben 11 haftalik hamileyim hala arada bir sancım oluyor. Çünkü orada tutunmaya çalışan kendine yer açmaya çalışan minik mucize kasları genişletiyor o da ağrı yapıyor.
Rabbim sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Allah hepimize hayırla kucağımıza almayı nasip etsin canım demekki normalmiş teşekkür ederim yarın öğrenicem inşaallah şah daha detaylıBenim de ilk haftalarda çok daha siddetliydi hatta kesinlikle oturmam ya da uzanmam gerekirdi şuan 8 haftalık hamileyim yine ara ara oluyo ama o kadar değil . Adet olacakmış gibi bel ağrısı vs oluyor normal
Kendimize eziyet etmeyi seviyoruz galiba canım ondann delimiyiz neyizAllah razı olsun canım ya biz çok takıntılıyız galiba önce hamile miyim nasıl olacak diye düşünürken pozitif çıkınca da böyle şeyler düşünüyoruz
Tabikide öyleeÇok teşekkür ederim içimi rahatlattınız ya yarın için randevu aldım hemen gidicem sağlıklı olsun ağrılara razıyız tabi
Tabikide öylee
Tebrikler şimdiden kuzum
Kendine dikkat et, yukarı doğru çok uzanma, ağır kaldırma, çok eğilip kalkma, aşırı hareketli/aşırı hareketsiz olma canım
Amin canım seninde inşallahBu tavsiyelere her zaman için ihtiyacım var canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun Allah sana da kucağına hayırlıca almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?