Gebelikte kasık ağrısı

Yesomm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2022
11
3
1
32
Kızlar merhaba. 21 haftalık gebeyim. Sabah ihtiyacımı gidermem ile birlikte sağ kasığıma şiddetli bir ağrı girdi. Hala devam ediyor. Eğer yatarsam hareket etmezsem geçiyor ama ayağa kalktığım ve yürüdüğüm an şiddetleniyor. Bazen iki büklüm yürüyorum. Acile gittim serum taktılar ama geçmedi. Tuvalet ihtiyacını giderirken de ağrı oluyor. Ama kanamam hiç olmadı kan tahlili de temiz çıktı ağrı neden kaynaklanıyor olabilir yardımcı olursanız sevinirim.

Kızlar merhaba. 21 haftalık gebeyim. Sabah ihtiyacımı gidermem ile birlikte sağ kasığıma şiddetli bir ağrı girdi. Hala devam ediyor. Eğer yatarsam hareket etmezsem geçiyor ama ayağa kalktığım ve yürüdüğüm an şiddetleniyor. Bazen iki büklüm yürüyorum. Acile gittim serum taktılar ama geçmedi. Tuvalet ihtiyacını giderirken de ağrı oluyor. Ama kanamam hiç olmadı kan tahlili de temiz çıktı ağrı neden kaynaklanıyor olabilir yardımcı olursanız sevinirim.
Nst ye girdin mi cnm sancı kasılma varsa çıkardı bakıldı mi

Merhaba, bende 11 haftalık hamileyim. Ara sıra sağ kasığımda batma şeklinde ağrı oluyodu ama doktor normal olduğunu söyledi. Bugün ağrım birden kesildi, sabahtan beri hiçbir ağrı, batma yok. Böyle aniden kesilmesi normal olabilir mi sizce? Doktor randevum salı günü öncesinde gitmem çok zor ama içime kurt düştü 🤦🏻‍♀️

Back
X