- 10 Ocak 2023
- 98
- 31
- 18
- 33
- Konu Sahibi gizem_istanbul
-
Ben 5+6 haftalık hamileyim şuan 27 şubattan beri kasıklarıma belime falan ağrı girer her gün , doktorum ağrının olabileceğini önemli olan kırmızı renkli kanamanın olmaması olduğunu söyledi. Hala gün içinde ağrı vurur.Merhaba arkadaşlar ben iki ay önce kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay evde gebelik testi yaptım pozitif çıktı galiba tekrar hamile kaldım tahmini en son adet tarihine göre haftaya 6.haftasına giricem nasip olursa.Şimdilik doktora gitmedim daha önce kimyasal gebelik geçirdiğimde adetin üstünden bir hafta geçmesi gerekiyor hamileyim diyebilmen için demişlerdi o yüzden doktora henüz gitmedim haftaya eğer bir aksilik olmazsa sağlık ocağina gidip kan tahlili vericem. Ama bugün arada kasık ağrım oldu biraz uzun sürdü beni aşırı kasıcı bir şekilde değil ama oldu biraz dinlendim şuan yok çok şükür bu normal mi
Şu anda sağlıklı ilerleyebilmesi için gidip muayene olmanız gerekir. Kötü olarak söylemiyorum ama belki önlem alınması gereken bir durum olabilir.Merhaba arkadaşlar ben iki ay önce kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay evde gebelik testi yaptım pozitif çıktı galiba tekrar hamile kaldım tahmini en son adet tarihine göre haftaya 6.haftasına giricem nasip olursa.Şimdilik doktora gitmedim daha önce kimyasal gebelik geçirdiğimde adetin üstünden bir hafta geçmesi gerekiyor hamileyim diyebilmen için demişlerdi o yüzden doktora henüz gitmedim haftaya eğer bir aksilik olmazsa sağlık ocağina gidip kan tahlili vericem. Ama bugün arada kasık ağrım oldu biraz uzun sürdü beni aşırı kasıcı bir şekilde değil ama oldu biraz dinlendim şuan yok çok şükür bu normal mi
Yok bugün 5+3 görünüyor adet gününe göre haftaya 6hafta oluyor. Kimyasal da bir hafta geçtikten sonra gel birdahakinde denmişti. Şuan ağrım yok ama sabah üstü oldu doktoru dinleyeyim dedim ondan gitmedim geçen erken gitmiştim 5+2 ydi. Kanama yoluyla vücuttan attım.Tahmini 6 haftalik diyorsaniz doktora gidebilirsiniz bence. Ben 5+3 de karından görmüştüm keseyi .bazen önceden önlem almak iyi olur derler ya hamilelikte zaten ara ara kasik agrilari oluyor ama doktorun gormeside icinizi rahatlatir acaba yine kimyasal mi demezsiniz
Yok doğru söylüyorsunuz ama kimyasalsa zaten doktor bir şey yapmıyor geçen yani yapmadı ondan gitmedim. Gebelikten bahsetmeniz için bir hafta beklemen lazım demişti haftaya doktor için randevu aldım gidicem.Şu anda sağlıklı ilerleyebilmesi için gidip muayene olmanız gerekir. Kötü olarak söylemiyorum ama belki önlem alınması gereken bir durum olabilir.
Allah'a şükür şimdilik kanama yok sabah üstü miğdem bulandı baya çok afedersiniz kustum ondan sonra ağrıdı dinlenince geçti ama endişelendirdiBen 5+6 haftalık hamileyim şuan 27 şubattan beri kasıklarıma belime falan ağrı girer her gün , doktorum ağrının olabileceğini önemli olan kırmızı renkli kanamanın olmaması olduğunu söyledi. Hala gün içinde ağrı vurur.
Siz ne olur ne olmaz kontrole gidin benim normal seyrediyor şimdilik. En azından bir görür doktorunuz.Allah'a şükür şimdilik kanama yok sabah üstü miğdem bulandı baya çok afedersiniz kustum ondan sonra ağrıdı dinlenince geçti ama endişelendirdi
Ben 5. Haftada keseyi görmüştüm ve doktor dediğiniz gibi bekleyelim vs demedi.Yok doğru söylüyorsunuz ama kimyasalsa zaten doktor bir şey yapmıyor geçen yani yapmadı ondan gitmedim. Gebelikten bahsetmeniz için bir hafta beklemen lazım demişti haftaya doktor için randevu aldım gidicem.
Bende gecirdim kimyasal zaten normal regliden farksiz bir olay . Insallah hayirli sonuclar alirsin canimYok bugün 5+3 görünüyor adet gününe göre haftaya 6hafta oluyor. Kimyasal da bir hafta geçtikten sonra gel birdahakinde denmişti. Şuan ağrım yok ama sabah üstü oldu doktoru dinleyeyim dedim ondan gitmedim geçen erken gitmiştim 5+2 ydi. Kanama yoluyla vücuttan attım.
Yok kesinlikle yine haber verdim doktoruma haftaya kontrolüm var kimin duasının kabul olacağı belli olmaz dua edin herşey yolunda olur inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişiniziSiz ne olur ne olmaz kontrole gidin benim normal seyrediyor şimdilik. En azından bir görür doktorunuz.
İnşallah çok teşekkür ederimBende gecirdim kimyasal zaten normal regliden farksiz bir olay . Insallah hayirli sonuclar alirsin canim
Doğrudur gidicem randevu alıcam ama haftaya bulabildim haftaya gidicem rabbim bir mani vermezse tekrar çok teşekkür ederim cevaplarınız içinBen 5. Haftada keseyi görmüştüm ve doktor dediğiniz gibi bekleyelim vs demedi.
Siz yinede gidin ihmal etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?