Gebelikte kasık ağrısı

zeynepp0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2024
2.026
533
43
24
Kızlar 13 haftalık hamileyim. Birkaç gündür arada hafiften sağ kasığıma karnın sağ tarafına ağrı girip çıkıyor saniyelik hafif ağrılar. Bir de bazen ani hapşırınca alt karında ağrı oluyor bunlar normal mi ? İlk gebeliğim olduğu için bilmiyorum tecrübesizim :))

Tam bugün bununla ilgili bir reelse denk geldim ilk trimesterda çok normal çünkü rahim de bebekle büyüyor hatta sonuna kadar kasık ağrısı çekeceksiniz korkmayın diyordu bir kadın tecrubelerini paylasirken. Tabii normal dışı hissettiren çok ağır acılı ve kanama ile birlikte olan vs durumlar hariç bu bahsedilen

Evet bir düşüğüm var zaten onda yoğun ağrılar lekelenme kanamam olmuştu malesef onu acı bir şekilde deneyimledim biliyorum ben de bu hafif ağrıların rahimin büyümeye bağlı olarak ordaki bağların gerilmesiyle alakalı olabileceğini araştırmıştım ama yine de yaşayanlardan veya böyle sizin gibi bilgiye sahip olan kişilerden duymak rahatlatıyor beni çok teşekkür ederim

Ne demek biz de iste arastirdikca bir seyler ogreniyoruz her gun umarim yararli ve dogru seylerdir

Ben de 13 hafta olmak üzereyim benim de başından beri bel/adet ağrılarım vardı ama dediğiniz gibi birkaç gündür kasık batması ve ağrısı da oluyor. Özellikle ani hareketlerde belli ediyor kendini. Randevum da vardı dün fakat bir sorun yok çok şükür. Doktor gayet normal olduğunu ve rahimde kasların gerilmesinin sebep olduğunu söyledi. İçiniz rahat olsun

Evet kesinlikle ani kalkma gibi şeyler olunca daha fazla hissettiriyor kendini benim de. Çok sevindim sizin adınıza da çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…