Gebelikte kaşıntı

x1907

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
159
87
298
Antalya
Var mi bu sorunu yasayan? 3-4 gündür çatlaklarim basta olmak uzere basimdan ayak ucuma kadar kasintilar mevcut . :44:

benim ilk gebeligim sezeryan ile olmustu 5 yil önce. suan 13 haftalik gebeyim ve o sezeryan oldugum yer cok kasiniyor.3 hafta sonra doktora gidecem o zaman mutlaka soracam.

AYNEN 32+4 HAFTALIK GEBEYİM 3 HAFTADIR İNANILMAZ KAŞINTIM VAR VÜDUMUN HER YERİNDE ÖZELLİKLE GECELERİ ŞİDDETLENİO. UYKU UYUYAMIYORUM. PSİKOLOJİM BOZULDU. DR. KOLESTAZ OLABİLİR DEDİ KAN TAHLİLİ YAPTIRDIM NORMAL ÇIKTI. ÖZELDEN Bİ DOKTORA GİTTİM ODA SULU PUDRA VERDİ BİRAZCIK HAFİFLETTİ. NEDEN OLUYOR NE ZAMAN GEÇECEK BİLMİYORUM

benim koletaz dan oldu ve dehşet kaşındım son 5 hafta. karaciğer için ilaç vermişlerdi.
sizinki o yüzden değilmiş. onun için solüsyon veriyorlar diye biliyorum. geçmiş olsun

çok teşekkür ederim keşke nedenini bilsek ona göre bi ilaç kullansam nedeni de yok çok kötüyüm daha var iki ay doğuma ne yapıcam bilmiyorum

Bende inanilmaz kasiniyordum yakin zaman once. Kollarim ve bacaklarim ozellikle. Kan tahlilimde hic bisey cikmadi doktorum hamilelikte olur normal dedi.

Sonra cildiye uzmanina gittim bi kac ilac verdi bende egzama tarzi seyler de olmustu.

Bi de dedi ki sut ve sut urunleri yapabilir aklinizda olsun kizlar. Bi on gun ara ver dedi sadece keci peyniri ye inek urunu yeme dedi. Keci peyniri yiyorum simdi. Su an gecti sikintilarim ama arada hala kasiniyorum bu kasintilarin bence caresi yok cekicez..

dayanılmaz bişi ama ya bula bula bizimi buldu çevremde kimsede olmamış sordum offf offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…