Kediler ve gebelik

1muamma

Zübde-i Âlemde
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Mart 2025
456
162
18
Arkadaşlar merhaba kediler gebeliği hisseder gibi bir şey duymuştum öyle derler yani onlar bizden önce anlarmış benim de kedim benim yanıma gelir sevilmek istedi mi uzun süre kucağım da yatardı şuan çok erken çatlama üzerinden 3 4 gün falan geçti ama kedim iki gündür değişik gelmiyor gelse de ben zorla alsam da yarım dakka zar zor durup geri gidiyor benden kuzenim hamile olduğun da kedisi kıskanıp gelmemiş hiç hatta tırmalamış falan benim ki de bana soğuk acaba çok istediğimden gebeliğe mi yorayım ki daha çok erken bence yada kediyle alakalı daha geniş bilgisi olanlar neden böyle yapıyor duman efendim üzülüyorum bi gönlünü yapamadık 🥲

Kediler çok farklı dalga boyutlarını hissedebilirler 🌸 ilk öncelikle hissetmesi için bile henüz çok erken 🙏🏻☺️ ikinci olarak da aksine hissettiklerinde genelde karın üstünde yatma, masaj yapma, sürekli yanında olup seni koruma gibi iç güdüler gösterirler ☺️
Ama tabi umarım vardır 🤲🏻 Allah kalbinizdeki herşeyi size verir umarım ❤️

9 haftalık hamileyim adetimi bekledıgım ay kedım asırı sakınlemıştı yanı hıc bu duruma yormamıstım ama hamıle oldugumu ogrendıkten sonra farkettımkı ondanmıs normalda hep bacak aramda yada kafamın oralarda yata 2-3 haftadır karnımın göğüsümün ustune dogru uzanıyor

Back
X