gebelikte kaşıntı

nazlihilal

AnneOldumBen
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
1.883
7
158
kızlar merhabalar. 36 haftalık hamileyim. yaklaşık 1,5 aydır inanılmaz kaşıntım var ilaç,iğne (mecburiyetten dolayı) kullandım. biraz hafifletse de hala kaşınmaya devam ediyorum. özellikle göğüs uçları ve bikini bölgemde son zamanlarda artan kaşıntım devam ediyor. doktor hamilelikten dolayı diyor, sabrediyorum ama sorum şu ki böyle bişey yaşayan oldu mu ve doğumdan sonra geçer mi?

Merhaba.. bende 28 haftalık hamileyim. yaklaşık 3 haftadır kaşıntı başladı ama inanılmazzzzzz!!! kol ve bacaklrımı tırnak izleri doldurdum hep kanattm İlk başta 1 hafta kullanmam için iki krem karşımı verdi kortizonluymuş o da geçmedi prednol isimli iğne verdi 20 mg ama vurulmak istemedm az daha bekliyim dedim o da kortizonluymş ama dayanamıyorum senin iğnenin ismi neydi cnm ?? Hayırlı doğumlar diliyorum az kalmış :)

benım hamılelıgımın 3. ayından berı var
bacaklarım parcalandı kasımaktan morardı artık
busuru test yapıldı hıc bısey cıkmadı
hassas bunyen var dedı hergun yıkanma dedı cılt kuruyuncada cok kasınır dedı 2 tane krem verdı bırını sabah bırını aksam kullanıyorum
baharatlı acı seyler yeme dedı bıraz azaldı
artıkk sadece gecelerı kasınıyor

Günaydın merhaba anne adayları :) Ben 4 buçuk haftalık hamileyim 3-4 gündür aşırı şekilde kasıklarımda ve bacak içlerinde kaşıntım çok, zayıfım da karın yapısının genişlemesindendir diyorlar,doktorumsa birşey söylemedi. Sizce normal mi ?

kaşınmak için erken bence başka bi durumdan olabilir 4.5 hafta ...

zaten ilaç almanız normal diil sizi çok zorlamıo ise pek takmayın bence çooookkk şeyler yaşayacaksınız daha başında sınız...

Slmlar herkese. Ben de yedinci haftamdan beri kaşınıyorum. Göbeğimde , göğüslerimde ve sırtımda var kaşıntım. Doktorum yumurtadan olabilir dedi. Onu bıraktım. Sonra turşunun rahatsız ettiğini farkettim. Şuan 9 hafta 6 günlük gebeyim. Karnım pul pul dökülüyor. Çok acıyor ara ara. Bu hafta içi cildiyeye gideceğim. iki gündür diş eti ağrım başladı bide. Bebeğim sağlıklı huzurlu olsunda bu sıkıntılar geçer elbet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…