Gebelikte kesenin sol tüpe yakın olması ve kese şekil bozukluğu 😥

ebrsngl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2020
38
8
36
29
5+3 haftalık hamileyim beta değerlerim düzenli bir şekilde arttı doktor kese için baktığında kese sol tüpe yakın ve şekli bozuk dedi bu şekilde olupta kesesi düzelen ve sağlıklı gebelik geçiren oldumu ?

ULTRASON FOTOSU ATAR MSN
5+3 haftalık hamileyim beta değerlerim düzenli bir şekilde arttı doktor kese için baktığında kese sol tüpe yakın ve şekli bozuk dedi bu şekilde olupta kesesi düzelen ve sağlıklı gebelik geçiren oldumu

Eklentiler

• 484D820E-CE5D-4CDB-877B-6EF985ADF56D.webp
    484D820E-CE5D-4CDB-877B-6EF985ADF56D.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 741
Bu şekilde bugün 6+3 olduk şükür bebek oluşmuş kalp atışıda var ama işte kese şekli bozuk

IMG-20210322-WA0024.webp

BU DA BENİMKİ CANIM 4+6 GÜNLÜK BENDE EVHAMLIYM GALİBA DOKTOR NORMAL DEDİ AMA TAM YUVARLAK MI OLMASI LAZM KESE DİYE

BENİM ALTTAN ULTRASON KARINDAN BAKTIĞINDA YUVARLAK GİBİYDİ AMA EMİN OLAMARI HAFTASI ÇOK KÜÇÜK OLDUĞUNDAN BU KESE İÇİNDE HİÇ SORUN YOK DEDİ

5+3 haftalık hamileyim beta değerlerim düzenli bir şekilde arttı doktor kese için baktığında kese sol tüpe yakın ve şekli bozuk dedi bu şekilde olupta kesesi düzelen ve sağlıklı gebelik geçiren oldumu ?
Merhaba bugün doktor bana da kesenin sol yumurtaya çok yakın olduğunu söyledi, 1 hafta daha bekleyeceğiz 😔 siz nasıl ilerlediniz yeri sorun oldumu?

Merhaba bugün doktor bana da kesenin sol yumurtaya çok yakın olduğunu söyledi, 1 hafta daha bekleyeceğiz 😔 siz nasıl ilerlediniz yeri sorun oldumu?

Merhaba, ben de merak ediyorum. Benim de sol üstte:( Bir ilerleme olmuş muydu?
1-2 hafta bekleyeceğiz biz de :(

pembemsi06 pembemsi06 progestan verdi mi doktorunuz?

Evet en başından beri alıyorum vajinadan. Kese çok düzgün kalp atışı var ama yeri riskliymiş 😔
Benim de kese düzgün. Henüz kalp atışı için erken ama yeri riskli yeri oldukça:( Perde de olduğu için:(

ben de fitil olarak alıyorum. Kullanmak biraz zorlaşmaya başladı. Sanki içte şişme ve daralma var. Yeter ki fayda sağlasın da..

Benim de kese düzgün. Henüz kalp atışı için erken ama yeri riskli yeri oldukça:KK43: Perde de olduğu için:KK43:

ben de fitil olarak alıyorum. Kullanmak biraz zorlaşmaya başladı. Sanki içte şişme ve daralma var. Yeter ki fayda sağlasın da..
Aynı şeyi bende hissediyorum ilacı koyarken resmen canım acıyor ama dediğin gibi yeterki faydası olsun 🙏 bende de hafif perde var.
Bugün eski doktorumdan randevu aldım rahim içinde olduğu sürece önemli değil sıkıntı olmaz dedi ama yinede görsün bakalım ne diyecek, öğleden sonra içimizi rahatlatacak haberlerle gelirim inşallah...

Aynı şeyi bende hissediyorum ilacı koyarken resmen canım acıyor ama dediğin gibi yeterki faydası olsun 🙏 bende de hafif perde var.
Bugün eski doktorumdan randevu aldım rahim içinde olduğu sürece önemli değil sıkıntı olmaz dedi ama yinede görsün bakalım ne diyecek, öğleden sonra içimizi rahatlatacak haberlerle gelirim inşallah...
Ya benim de hafif perde. Ve hsg raporum dahil doktorların hiçbiri ameliyat demedi:( yoksa bu zamana kadar olurdum.

Önceki kese görüntün var mı? Rica etsem varsa mesajla ya da buradan ekleyebilir misin?
Bugün olan ultrasonla da karşılaştırma şansı olur

ya inşallah güzel haberler gelir🙏🏼 Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin ikimizin de🙏🏼🙏🏼

Banada ameliyata gerek yok dediler. Bu ultrason dün çekildi, bugün çok fark olmaz sanmıyorum ama en azından farklı bir doktor yorum yapmış olur.

Eklentiler

• B379B4A7-95E1-4FFE-B21E-70D78793B074.webp
    B379B4A7-95E1-4FFE-B21E-70D78793B074.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 406
Banada ameliyata gerek yok dediler. Bu ultrason dün çekildi, bugün çok fark olmaz sanmıyorum ama en azından farklı bir doktor yorum yapmış olur.
Yani çok anladığımdan değil ama sanki sağa doğru büyüyor gibi. Benimkine göre de büyük. İnşallah öyle devam ederse zaten sıkıntı olmaz değil mi?
kendiminki ile kıyasladığımda perdeyi göremedim ama ben hsg ile karşılaştırıp şeklini anlamıştım.
Doktor perde olmasaydı da yerini riskli bulur muydu acaba?
Rabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah, hayırlısıyla sağlıklı ömürlerini görmeyi nasip etsin 🙏

amiin inşallah🙏🏼
öğlen gözüm buralarda olacak. Muayene sonraso yazabilirsen çok sevinirim🙏🏼 İnşallah güzel yorumlar yapar hem senin hem de benim için bir umut olur

Yani çok anladığımdan değil ama sanki sağa doğru büyüyor gibi. Benimkine göre de büyük. İnşallah öyle devam ederse zaten sıkıntı olmaz değil mi?
kendiminki ile kıyasladığımda perdeyi göremedim ama ben hsg ile karşılaştırıp şeklini anlamıştım.
Doktor perde olmasaydı da yerini riskli bulur muydu acaba?

amiin inşallah🙏🏼
öğlen gözüm buralarda olacak. Muayene sonraso yazabilirsen çok sevinirim🙏🏼 İnşallah güzel yorumlar yapar hem senin hem de benim için bir umut olur
Tekrar merhaba, çok şükür bir sıkıntı görmedi doktor, kornual gebelik değil normal görünüyor dedi. 10 gün sonra tekrar görmek istedi. muhtemelen kese büyüdükçe yeride düzeliyor. Sende gönlünü ferah tut, kalp atışlarını görmek için dua et, sonrasında Allah’ın izniyle hep bizimle olurlar inşallah. Biz ne yaparsak yapalım onlara biçilen ömürü yaşayacaklar, stres olmayalım. Herşeyin hayırlısını dilemekten başka elimizden bişey gelmez. Allah benim, senin ve isteyen bütün herkesin yardımcısı olsun 🙏

Tekrar merhaba, çok şükür bir sıkıntı görmedi doktor, kornual gebelik değil normal görünüyor dedi. 10 gün sonra tekrar görmek istedi. muhtemelen kese büyüdükçe yeride düzeliyor. Sende gönlünü ferah tut, kalp atışlarını görmek için dua et, sonrasında Allah’ın izniyle hep bizimle olurlar inşallah. Biz ne yaparsak yapalım onlara biçilen ömürü yaşayacaklar, stres olmayalım. Herşeyin hayırlısını dilemekten başka elimizden bişey gelmez. Allah benim, senin ve isteyen bütün herkesin yardımcısı olsun 🙏
Yaa çok sevindiim çok şükür ne güzel rahatlamışsındır Gerçekten çok sevindim🥰
İnşallah Rabbim bana da güzel haber almayı nasip etsin🙏🏼
Duadan başka elimizden bir şey gelmiyor gerçekten. Ben günlerdir o kadar umutsuzluğa kapıldım ki stresten çok üzüntü yaşıyorum.
İnşallah sağlıkla nasip olsun herşey🙏🏼

Merhaba nasıl ilerledi acaba bende şuan aynı şeyleri yaşıyorum merak ettim çok inşallah bebeğiniz sizinledir 🙏🏻

Back
X