Gebelikte kesenin sol tüpe yakın olması ve kese şekil bozukluğu 😥

Merhaba nasıl ilerledi acaba bende şuan aynı şeyleri yaşıyorum merak ettim çok inşallah bebeğiniz sizinledir 🙏🏻
Merhaba
Ben gebeliğimin son zamanlarına geldim. Çok şükür sağlıkla devam etti🥰 Stres yapmayın inşallah sağlıkla devam eder kucağınıza alırsınız

Merhaba
Ben gebeliğimin son zamanlarına geldim. Çok şükür sağlıkla devam etti🥰 Stres yapmayın inşallah sağlıkla devam eder kucağınıza alırsınız
Keşke stress yapmasam ama elimde değil benide iki gün önce muayeneye gittim ama doktor kornual gebelikten şüphelendi ve yatış yaptı dün başka doktorlar gelip baktı görünmüyor kornual bu normal gebelik diyip iki hafta sonra kontrole çağırdı o kadar korkuyorumki bide betalarım sıkıntılı bi inip çıkıyo doktorlar bunun çok garip olduğunu söyledi çünkü bebeğin kalp atışları var dediler şuan öylece bekliyorum ve tek elimden gelen dua etmek ve iyi olmasını dilemek 🥺

Keşke stress yapmasam ama elimde değil benide iki gün önce muayeneye gittim ama doktor kornual gebelikten şüphelendi ve yatış yaptı dün başka doktorlar gelip baktı görünmüyor kornual bu normal gebelik diyip iki hafta sonra kontrole çağırdı o kadar korkuyorumki bide betalarım sıkıntılı bi inip çıkıyo doktorlar bunun çok garip olduğunu söyledi çünkü bebeğin kalp atışları var dediler şuan öylece bekliyorum ve tek elimden gelen dua etmek ve iyi olmasını dilemek 🥺
Kalp atışı duyulduktan sonra beta hcg ye bakılmıyor diye biliyorum ama bir inip bir çıkması normalde çok sağlıklı bulunmuyor:( Ama şu an sabırla kontrolünüzü beklemeniz gerekiyor. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir.

Banada ameliyata gerek yok dediler. Bu ultrason dün çekildi, bugün çok fark olmaz sanmıyorum ama en azından farklı bir doktor yorum yapmış olur.
Bana da kese çok köşede dediler sizin ki ortaladı mı birde ne kadar sürede kesinleşti sonucunuz pazartesi kontrolüm var çok korkuyorum

Back
X