Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben keseyi 5. 6 hafta arası gordum cnmYok mu kimse
Hmmm peki şuan kaç haftalıksınızBen
Ben keseyi 5. 6 hafta arası gordum cnm
Allah'ın izniyle 7 haftalık,Hmmm peki şuan kaç haftalıksınız![]()
Ooo maşallahAllah'ın izniyle 7 haftalık,☺![]()
Ay ne güzel6. Haftada kalp atışlarıyla gordum canim10 gun sonra icime kurt düşüp buyuyor mu diye gitmistim o zaman daha buyuktu
Allah razi olsun cnm darısı senin başına yoksa varsada Sana bağışlasın CnmOoo maşallah![]()
Amin amin inşallah. Adetim 1 gün gecikti. Bhcg:30 çıktı. Biraz düşük gibi geldi birazdan hastaneye gideceğim inşallah iyi haberler alırımAllah razi olsun cnm darısı senin başına yoksa varsada Sana bağışlasın Cnm
Maşallah5. Hafta kese 6 kalp atışı
Otuzsa vardır cnm. Allah'ın izniyle. Doktor ne dedi. Peki .Amin amin inşallah. Adetim 1 gün gecikti. Bhcg:30 çıktı. Biraz düşük gibi geldi birazdan hastaneye gideceğim inşallah iyi haberler alırım![]()
Söylemeyi unuttum cnm benimde ilkinde 27 di iki gün sonra 95 e çıktı .seninde yükselirse Allah in izniyle var demektirAmin amin inşallah. Adetim 1 gün gecikti. Bhcg:30 çıktı. Biraz düşük gibi geldi birazdan hastaneye gideceğim inşallah iyi haberler alırım![]()
Benim pazartesi 30’du Perşembe 74 çıktı. Doktor iyi dedi. 2 hafta sonra gel kese var mı bakalım dediSöylemeyi unuttum cnm benimde ilkinde 27 di iki gün sonra 95 e çıktı .seninde yükselirse Allah in izniyle var demektir![]()
Aa adın sevindim cnm. Gözün aydın Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip ederBenim pazartesi 30’du Perşembe 74 çıktı. Doktor iyi dedi. 2 hafta sonra gel kese var mı bakalım dedi![]()