Pazartesi’ye kadar acaba olur mu benim o kadar canım dün 984 dü ?Beta 1900 dü gördüğümde canım
Bir de kaç haftalık olmuştu senin 1900 deBeta 1900 dü gördüğümde canım
Görünür canım 3 güne zaten senin de 3 güne 3 bine yaklaşır değerinArkadaşlar merhaba keseyi kaç haftalık ve betanız kaçken öğrendiniz ? Benim beta dün 984 çıktı. Ve doktorum 5 haftalık gözüküyor dedi. 3 gün sonra keseyi görürüz dedi ? Bazı yerlerde 3000-5000 olması gerekiyor yazıyor. Sizde nasıl oldu ?
5+4 de gördüm canımArkadaşlar merhaba keseyi kaç haftalık ve betanız kaçken öğrendiniz ? Benim beta dün 984 çıktı. Ve doktorum 5 haftalık gözüküyor dedi. 3 gün sonra keseyi görürüz dedi ? Bazı yerlerde 3000-5000 olması gerekiyor yazıyor. Sizde nasıl oldu ?
İnşallah canım 2 Eylül de 53 dü 7 Eylül de 984. İyi mi sence artışı? olur mu 3000 diyorsunGörünür canım 3 güne zaten senin de 3 güne 3 bine yaklaşır değerin
Benimde şuan öyle son adet tarihime göre. ama betam düşük geliyor hala bana5+4 de gördüm canım
Kaç? Son adet tarihin bişey ifade etmez geç döllenmedirBenimde şuan öyle son adet tarihime göre. ama betam düşük geliyor hala bana
1300 Ken gördük. yarın bile gitseniz görünür de doktor kesin üç gün sonra görünür 1000 üstünde görünüyorArkadaşlar merhaba keseyi kaç haftalık ve betanız kaçken öğrendiniz ? Benim beta dün 984 çıktı. Ve doktorum 5 haftalık gözüküyor dedi. 3 gün sonra keseyi görürüz dedi ? Bazı yerlerde 3000-5000 olması gerekiyor yazıyor. Sizde nasıl oldu ?
Son adet tarihim 2 ağustos. Ama ben 30 günde bir adet olurum. Zaten adetime bir gün kala 9 çıkmıştı. Büyük ihtimalle geç döllenme belki de bir hafta geriden geliyorumdur.Kaç? Son adet tarihin bişey ifade etmez geç döllenmedir
5+2 çıkmıştı ultrasonda ama başlarda onlar pek doğru olmuyor :)Bir de kaç haftalık olmuştu senin 1900 de
Nasıl yani. Haftalar mı doğru çıkmıyor5+2 çıkmıştı ultrasonda ama başlarda onlar pek doğru olmuyor :)
Gayet iyi canım benim iyi bi cihazda görünür diye düşünüyorumİnşallah canım 2 Eylül de 53 dü 7 Eylül de 984. İyi mi sence artışı? olur mu 3000 diyorsun
Aynen canım benim sata göre 6 gün ilerde bebiş erken döllenme... döllenmeye göre farklılaşıyorKaç? Son adet tarihin bişey ifade etmez geç döllenmedir
5+3 kese 6+3 kalp atışı duyuldu. Vajinal bakıldıArkadaşlar merhaba keseyi kaç haftalık ve betanız kaçken öğrendiniz ? Benim beta dün 984 çıktı. Ve doktorum 5 haftalık gözüküyor dedi. 3 gün sonra keseyi görürüz dedi ? Bazı yerlerde 3000-5000 olması gerekiyor yazıyor. Sizde nasıl oldu ?
200 geçmesi lazımArkadaşlar merhaba keseyi kaç haftalık ve betanız kaçken öğrendiniz ? Benim beta dün 984 çıktı. Ve doktorum 5 haftalık gözüküyor dedi. 3 gün sonra keseyi görürüz dedi ? Bazı yerlerde 3000-5000 olması gerekiyor yazıyor. Sizde nasıl oldu ?
Alttan muayenede 2000 i geçince görebilirsinizArkadaşlar merhaba keseyi kaç haftalık ve betanız kaçken öğrendiniz ? Benim beta dün 984 çıktı. Ve doktorum 5 haftalık gözüküyor dedi. 3 gün sonra keseyi görürüz dedi ? Bazı yerlerde 3000-5000 olması gerekiyor yazıyor. Sizde nasıl oldu ?
Pardon 2 binArkadaşlar merhaba keseyi kaç haftalık ve betanız kaçken öğrendiniz ? Benim beta dün 984 çıktı. Ve doktorum 5 haftalık gözüküyor dedi. 3 gün sonra keseyi görürüz dedi ? Bazı yerlerde 3000-5000 olması gerekiyor yazıyor. Sizde nasıl oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?