- 15 Mart 2022
- 155
- 104
- 18
- 24
- Konu Sahibi Sevdeecikkk
-
73le hamile kaldım, 71e düştüm. 85le doğuma girdim :) son 2 ay kilo aliniyor daha çok. Ondan önce 76 77 kilo falandim ben hep.
Doğumdan sonra ne kadarını verdiniz peki
Kendimi düşünemiyorum o zamanSevdeecikkk ben doğumdan 10 gün sonra 70e düştüm. Ama 2.aydan sonra süt yapsın diye her şeyi yedim su an 80 kiloyum
Sorun yok, 82 ile ikize gebe kaldim, 86 ile doguma gittim. Ben de 18.haftada hic kilo almamis hatta 3 kilo da vermistim. Bebekler buyuyorsa hic sorun yok. Dogum sonrasi su an 74 kiloyumHerkese merhabalar. 92 kilo ile gebe olduğumu öğrendim, mide bulantısı nedeniyle 84 kiloya düştüm. Suan 16+2 günlük gebeyim 1 kilo almısım. Hala daha cok iştahım yok midem bulanıyor. Benim gibi olan vramı aranızda. Kaç kilo ile doğuma girdiniz
Merhaba canım bir şey soracağım r ben daha çok yeni hamileyim 4+3Sorun yok, 82 ile ikize gebe kaldim, 86 ile doguma gittim. Ben de 18.haftada hic kilo almamis hatta 3 kilo da vermistim. Bebekler buyuyorsa hic sorun yok. Dogum sonrasi su an 74 kiloyum
3 gebelik yasadim. Ilk gebelikse bilhassa kasik agrilari olur ligamentler gevsiyor, daha ileride legen kemigi genisliyor vb.Merhaba canım bir şey soracağım r ben daha çok yeni hamileyim 4+3kasık ağrısı çekmem normal mi yani dün biraz fazlaydı her zaman olmuyor ama ara ara giriyor. Hamilelik boyunca olur mu bu ağrı
Teşekkür ederim ağrı eşiğim çok düşük belki de oyüzden böyle. Mide bulantı olmuyor sadece ara ara ağrı oluyo3 gebelik yasadim. Ilk gebelikse bilhassa kasik agrilari olur ligamentler gevsiyor, daha ileride legen kemigi genisliyor vb.
Daha yeni gebesiniz agrilar icin biraz erken aslinda, ama insan insana benzemiyor. Caresi dinlenin. Adet agrisi gibi, bicak saplanir gibi vb. olursa, lekelenme olursa doktora gorunmekte fayda olur.
Harikaaa. Darısı başıma inşallahSorun yok, 82 ile ikize gebe kaldim, 86 ile doguma gittim. Ben de 18.haftada hic kilo almamis hatta 3 kilo da vermistim. Bebekler buyuyorsa hic sorun yok. Dogum sonrasi su an 74 kiloyum
Ah yeterki olmasın mide bulantın ama cok erken daha. Bneim de o zaman olmuyor Du. 6. Hafta da Bi başladı hala bitmedi. Bnei benden aldı. Umarım yaşamazsın.Teşekkür ederim ağrı eşiğim çok düşük belki de oyüzden böyle. Mide bulantı olmuyor sadece ara ara ağrı oluyo
Sağol canım benim inşallahAh yeterki olmasın mide bulantın ama cok erken daha. Bneim de o zaman olmuyor Du. 6. Hafta da Bi başladı hala bitmedi. Bnei benden aldı. Umarım yaşamazsın.
Merhaba dün beta hcg 231 cıktı doktora gittim son adet 18 temmuz buna göre 5 haftalık dedi ama keseyi falan göremedi bugün beta hcg yi tekrarladı sadece 1 gün gecmesine rağmen 401 cıktı Progesteron ise 6.43 çıktı sizce nasıl acaba geç döllenme mi?Herkese merhabalar. 92 kilo ile gebe olduğumu öğrendim, mide bulantısı nedeniyle 84 kiloya düştüm. Suan 16+2 günlük gebeyim 1 kilo almısım. Hala daha cok iştahım yok midem bulanıyor. Benim gibi olan vramı aranızda. Kaç kilo ile doğuma girdiniz
Endişelenme benim de 5 haftalıkken kese gözükmemeişti. Bende vajinal ultrasonla baktırdım o zaman gözüktü. Cok küçük olduğu için karından bakıldığında gözükmüyor. Senin değerler baya yüksek benim ki o kadar bile değildi. 1 2 haftaya keseyi de görürsün kalp atışını da duyarlar.Merhaba dün beta hcg 231 cıktı doktora gittim son adet 18 temmuz buna göre 5 haftalık dedi ama keseyi falan göremedi bugün beta hcg yi tekrarladı sadece 1 gün gecmesine rağmen 401 cıktı Progesteron ise 6.43 çıktı sizce nasıl acaba geç döllenme mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?