Gebelikte kilo takip

lagrima

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
6.204
115
688
39
Kızlar hamilelikte kaç kilo alabiliriz en az? Ilk hamileligimde 23 aldım ama verene kadar canım çıktı 32 kilo verdim suan gene hamileyim ve 8 10 diyorum ama nasıl olur? Nasil yapatim bilmiyorum.Burda birbirimizi takip etsek kilo çok almamak nasıl olur? En az en sağlıklı şekilde anlatalım bu dönemi. Şuan 1 1.5 aylık sanırım hiç almadım almaya düşünmüyorum son 4 aya kadar başarabilirse yoksa olmaz mı fikrim yok sizce kaç aya kadar sabit kalmak lazim

Slm sorma yaa bende baya kilo aldim morelim 0 ama neyapacamida bilmiyorum 19 haftalk hamileyim 7 kilo civarinda aldim dusun artk 9 aya kadar kac kilo olurum bilmm..arkdslar yeme diyor ama dayanamiyorum ;)) onlar gayet guzel kilolari biz hamile gibi beslenmiyoruz diyolar ama ben mesala ekmek yemessem doymm :((( buarada sen kac haftaliksin

Slm sorma yaa bende baya kilo aldim morelim 0 ama neyapacamida bilmiyorum 19 haftalk hamileyim 7 kilo civarinda aldim dusun artk 9 aya kadar kac kilo olurum bilmm..arkdslar yeme diyor ama dayanamiyorum ;)) onlar gayet guzel kilolari biz hamile gibi beslenmiyoruz diyolar ama ben mesala ekmek yemessem doymm :((( buarada sen kac haftaliksin

Benim daha yeni 1 1.5 aylık falan ayin 15 inde net ogrencen beklenmeyen gebelik olduğundan bilgim yok suan :) ben doyuyorum ama 2 3 saate acikıyorum. Daha almadım alma gibi niyetim yok inşallah ilinden ağzım baya yandı çok zor vermek ya 32 kilo verdim ama nasıl verdim bi ben bi Allah biliyor

bende 17+5 haftayım ve 5 kilo aldım bünyede müsait kilo almaya doktor en fazla 12 kilo al dedi bilemiyorum napcam yürüyüş yapmak en iyisi sanırım

bende 17+5 haftayım ve 5 kilo aldım bünyede müsait kilo almaya doktor en fazla 12 kilo al dedi bilemiyorum napcam yürüyüş yapmak en iyisi sanırım

Ben ilk hamileligimde hergün 2 saat belki daha fazla yürüdüm 23 kilo aldım :) yürümek sadece doğumu kolaylaştırır :)) kiloya hiç etkisi yok bence.. doktora deseydin ki tmm 12 kilo alayım ama nasıl? ??

Evet bunye kilo almaya musait olunca nekadar dikkat etsende aliyo..bilmiyorum sanirim az yemek ama saglikli yemek lazim mesala hersabah yumurta beyaz peynir vs vs :))) ama ben uyguluyornuyum hayir :)))

Evet bunye kilo almaya musait olunca nekadar dikkat etsende aliyo..bilmiyorum sanirim az yemek ama saglikli yemek lazim mesala hersabah yumurta beyaz peynir vs vs :))) ama ben uyguluyornuyum hayir :)))

Bünye ile alakali yedigin şeyler ilede alakali. Hamur kızartma tatlı yağlı yersen kaçınılmaz oluyor kilo almak.
Aşkın sebze agirlikli beslenilse alınmaz saniyorum ama benim. Kültürümde yok karbonhidrat la yaşıyorum resmen

Bünye ile alakali yedigin şeyler ilede alakali. Hamur kızartma tatlı yağlı yersen kaçınılmaz oluyor kilo almak.
Aşkın sebze agirlikli beslenilse alınmaz saniyorum ama benim. Kültürümde yok karbonhidrat la yaşıyorum resmen

Aynwn bende lahmacun kofte daha neler neler :))))

Bnde 4 kilo aldim.dha 17+5 iz :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bnde 4 kilo aldim.dha 17+5 iz :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nasıl dur diyebiliriz :)) ben daha almadım yeni daha ama almam.kacinilmaz 2 saatte bir acikıyorum :(( millet nasıl yapıyor 8 10 kilo yla bilmiyom bi püf noktası varsa bizde söylesin yok verilmiyor pis kilolar

Valla vucut alamay musaitse hemen aliyor cnm ..neyapsakta bos hamurlu yagli yiceklerden uzak durmak gerekiyor ama ben yapamiyorum... mesala demisn bogaca yedim gelde almaaa

Nasıl dur diyebiliriz :)) ben daha almadım yeni daha ama almam.kacinilmaz 2 saatte bir acikıyorum :(( millet nasıl yapıyor 8 10 kilo yla bilmiyom bi püf noktası varsa bizde söylesin yok verilmiyor pis kilolar

Valla cnm bn ztn kiloluydum 75 ile hamile kaldim.simdi 79 um.dktrum en fazla 10 kilo almalisin dedi :S kaldi 6 kilo.bnmde istahim cok artti.beyaz ekmk yiyodum her sabah yarim ekmekten fazla.tam bgday ye dedi.bir dilimi yetiyo artik.15 ile tamamlarsam sukredicem.arkdslarim 20 kilo ile doguma gitti :(

Valla cnm bn ztn kiloluydum 75 ile hamile kaldim.simdi 79 um.dktrum en fazla 10 kilo almalisin dedi :S kaldi 6 kilo.bnmde istahim cok artti.beyaz ekmk yiyodum her sabah yarim ekmekten fazla.tam bgday ye dedi.bir dilimi yetiyo artik.15 ile tamamlarsam sukredicem.arkdslarim 20 kilo ile doguma gitti :(
Doktoruna nasıl olcak diye sormadin mi? Ben ilk hamileligimde 23 kilo aldım. Yıllardır beyaz ekmek yemiyorum çayı sekersiz içiyorum ama karbonhidrat yiyorum fazlasıyla. Bu sefer alamam okadar kilo. 71 ile hamile kalmıştım oğluma. Şimdi 61 ile hamile kaldim bakalım kaçla gidicem doğuma.

Back
X