Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, ben de5+6 haftalık hamileyim. bende de sağ tarafta 4,5 cmlik kist göründü. dr sadece normal doğumu zorlaştırır ve normal hamilelere göre ağrın daha fazla olur dedi
Merhaba, ben de5+6 haftalık hamileyim. bende de sağ tarafta 4,5 cmlik kist göründü. dr sadece normal doğumu zorlaştırır ve normal hamilelere göre ağrın daha fazla olur dedi
Bence canınızı sıkmayın çünkü bir arkadaşım kistiyle hamile kaldı doktoru doğum sonrası düşer demişti çok şükür sorunsuz doğumu oldu sonra ilaçlarla kist tedavisi oldu
Bence canınızı sıkmayın çünkü bir arkadaşım kistiyle hamile kaldı doktoru doğum sonrası düşer demişti çok şükür sorunsuz doğumu oldu sonra ilaçlarla kist tedavisi oldu
Dün bana başka bi de şöyle dedi” bu kistleri acil ameliyatla almamız gerekiyor” yani kürtaj ve ameliyat olmamı söyledi. Pazartesi başka bi doktora gideceğim bakalım....