Gebelikte kist oluşumu

arzus14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
10
1
1
İstanbul
Hamile kaldıktan sonra kist olustu bende Hamile kaldığım yumurtalıkta oluşmuş Doktor düşük riski olmayanlarda oluyor sonra eriyor kendiliğinden İyi birşey bu dedi Fakat baska bir doktor biraz gözümü korkuttu aynı durumu yasayan varmı acaba

Hic korkma bende de oldu eriyip gitti.dr un hakli bebegi besliyor cunku dogal progesteron salgiliyor.zaten yumurtanda olan bi kist bebege yakin bile degil.

Hamile kaldıktan sonra kist olustu bende Hamile kaldığım yumurtalıkta oluşmuş Doktor düşük riski olmayanlarda oluyor sonra eriyor kendiliğinden İyi birşey bu dedi Fakat baska bir doktor biraz gözümü korkuttu aynı durumu yasayan varmı acaba
Merhaba konunuz icin bayagi vakit gecmis umarim bebeginiz saglikla sizinledir bende hamileyim 9.haftada kist olusmus 2.5cm doktor 16. Haftaya kadar erir dedi sizfe durum ne olmustu

Merhaba konunuz icin bayagi vakit gecmis umarim bebeginiz saglikla sizinledir bende hamileyim 9.haftada kist olusmus 2.5cm doktor 16. Haftaya kadar erir dedi sizfe durum ne olmustu
Merhaba bende bugun öğrendim kistim olduğunu 1 cm bile değil dedi yeni olusmus ama biraz korktum. Sizde durum nedir acaba?

İlk muayneye gittigimde keseye kist vardi onla kalmisim buyuk ihtimal . 3cm basit kist zamanla kaybolur kaybolmasa da buyumedigi surece sorun yok dedi . bugun 12. Hafta da muaynede kist yoktu dedigi gibi oldu doktorun . Gebelikle beraber kist buyumedigi surece sorun yok demisti.

bende de oldu. ilk gittiğim dr. hem gebelik kesesini gördü hem de aynı boyutlarda kist gördü. takibe alacağız dedi. 1 hafta sonra farklı bir doktora gittiğimde kist yok olmuştu. kendi kendine yok olabiliyormuş. endişelenmeyin bence.

Back
X