• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelikte kiyafet sayilari

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bsrxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Arkadaslar bu konuyu haftalarca video izledim arastirdim kafam acayip karisti her yonlu soyluyorlar bu kiyafet isini net kisaca soyleyebilir misiniz tecrubeli annelerimi lz rica ediyorum.
Ben stoklu gittim daha simdiden 22. Haftamdayim veee 0-3 ay 5 takim 3-6 ay 10 takim aldim Sizce cok mu az mi
Tabi bebegin durumuna gore degisklik gosterir bir arkadasim var 2. Ayda 6 aylik takimlari kullanirdi bir arkadasim var ilk 3 ay yenidogan kullanmis bebegi minyonmus ama genel olarak baktigimizda adetler sizce az mi cok mu

Merhaba bebeğin kilosuna göre miktarı da değişir son haftalara biraksaniz geri kalan alışverişi daha iyi olur benim bebeğim 3.680 doğdu mesela Yenidoğan kıyafetlerini çok kullanmadık
Genel olarak zıbın çok lazım oluyor kısa kol uzun kol gerçi doğumunuz yaza geliyorsa daha çok kısa kol alırsınız özellikle erkek bebeklerde taşırma çok oluyor gunde 2-3 kez kıyafet değiştirilebiliyor bana herkes çok almışsın demişti ama inanın doğumdan sonra yine çok kez almak zorunda kaldım yetmedi
Duruma göre doğumdan sonrada alinabilir biseyler
Tulum rahat oluyor altını değiştirirken dediğim gibi zıbın çok lazım oluyor

Arkadaslar bu konuyu haftalarca video izledim arastirdim kafam acayip karisti her yonlu soyluyorlar bu kiyafet isini net kisaca soyleyebilir misiniz tecrubeli annelerimi lz rica ediyorum.
Ben stoklu gittim daha simdiden 22. Haftamdayim veee 0-3 ay 5 takim 3-6 ay 10 takim aldim Sizce cok mu az mi
Tabi bebegin durumuna gore degisklik gosterir bir arkadasim var 2. Ayda 6 aylik takimlari kullanirdi bir arkadasim var ilk 3 ay yenidogan kullanmis bebegi minyonmus ama genel olarak baktigimizda adetler sizce az mi cok mu
Benim bebeğim 3300 49 cm doğdu. Aralık ayında doğmasına rağmen için uzun kollu zıbın nerdeyse hiç kullanamadım. Senin yerinde olsam zıbınları askılı alırım çünkü bebişler sıcağa hiç gelemiyor. Ben tulum da hiç kullanamadım çünkü alt değiştirmek öyle zor oluyor. Takım almanı tavsiye ederim. 0-3 ay olanları 1 ay kullandık. İlk başta molfix kullandığım için taşma çok yaptı o yüzden kıyafetleri yetmemişti ve ekstra almıştık. Sonra baktım ki sorun bezde ve Prima pcye geçtik sızmalar bitti. Tavsiye ederim bence başka bezlerle hiç kendini yorma 5 molfix bez gidene kadar 1 prima takarsın fiyat olarak da aynıya geliyor öyle olunca. Biz şu an 2.5 ayda 3-6 ay takımları kullanıyoruz dediğim gibi ilk ayda sadece yenidoğanlar oldu. Tabi bebeğin doğum boy ve kilosuna göre de değişecektir. Bence şu an aldıkların yeterli. Zıbın olarak da yenidoğan,3 ay,6 ay olarak 6şar tane al.

lazim olursa bir online siparis uc gun icinde geliyor en gec
ya da cocugu arabasina atip iki magaza gezseniz zaten ayni gun alir yikar, kuruyunca giydirirsiniz.
bence hic gerek yok önceden tonla kiyafet almaya.
bir de 3-6 ay on takim aldiniz
hayirlisiyla dogumunuz temmuzda 3 -6 ay dediginiz ekim kasim aralik
yani kalın kalın seyler almaniz lazim. ama belki sizin cocugunuz iri dogacak 3-6 ayi agustos eylul ekimde giyecek, kış gelesiye kalin kumasli elbiselere sigamayacak..bilemezsiniz ki
bence yeterli bu kadar alisveris:)
ha baktiniz 5 yenidogan elbisesi yetmedi esinjz js cikisinda 3 tane daha alir:) indirimden vs almiyorsaniz bir kârı yok yani.

Back
X