Gebelikte kizamik avidite

mamamialuse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2023
219
71
28
26
6 haftalık hamileyim rubella igm 0.9 tekrarında 0.85 cıktı kızamık olabilirmiyim bugün avidite testi verdim morelim çok bozuk doktora sormayida unuttum test ne zman çıkar diye

Sıkıntı yok çok şükür yüksek avidite cıktı igm değerim arafa çıkıyordu zaten bu testler hassasmış hata verebiliyormis sizin kac
Benim ilk olarak sadece pozitif yazılmış sonra testi tekrar yaptılar 1 çıktı.o da şüpheli oluyormuş.Yalnız bu testleri ben hep tok karnına yaptırdım etkisi olur mu bilmiyorum.avidete testini yaptırdım sonucu bekliyorum

Benim ilk olarak sadece pozitif yazılmış sonra testi tekrar yaptılar 1 çıktı.o da şüpheli oluyormuş.Yalnız bu testleri ben hep tok karnına yaptırdım etkisi olur mu bilmiyorum.avidete testini yaptırdım sonucu bekliyorum
Sorun olacağını sanmiyorum bende 2 defa tekrarladim 0.95 cıktı ne negatif ne pozitif arafa zaten takma kafana

6 haftalık hamileyim rubella igm 0.9 tekrarında 0.85 cıktı kızamık olabilirmiyim bugün avidite testi verdim morelim çok bozuk doktora sormayida unuttum test ne zman çıkar diye
Meraba bende testleri yaptırdım rubbella igg pozitif IgM negatif Avidite 0.9 yüksek çıktı sizinkine

Back
X