Gebelikte kötü rüya

Hllkl

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2017
333
136
18
27
Bir kaç kez bebeğimle ilgili rüyalar gördüm çok korktum bugünde sanki daha sakin bebeğim bişi olucakda bunu hissediyorum yoksa kafa takintisimi :KK43:

Canım stres yapma iyi düşün. Belki bilinçaltı sebebi iledir. Bol bol nas felak oku.

Okuyorum cnm.da çok etkilendim yani ruyamdan sabahtan beri moralim yok :KK42:
Evet insan etkileniyor ama iyi düşün. Evrene olumlu msj gönder. Kaçıncı hafta dasın. Biraz temız hava da yürüyüş yap kafan dağılsın.

Gebelikte kabus gorulmesi cok normal. Hormonlarimiz degisip durunca kabuslar artiyor. Ben de hamileyim ve her uykumda goruyorum. Kotu bir sey olacak diye dusunme. Bu sadece vucudumuz farkli bir durumla karsi karsiya oldugu icin oluyor.

Gebelikte kabus gorulmesi cok normal. Hormonlarimiz degisip durunca kabuslar artiyor. Ben de hamileyim ve her uykumda goruyorum. Kotu bir sey olacak diye dusunme. Bu sadece vucudumuz farkli bir durumla karsi karsiya oldugu icin oluyor.
Saol canım ya Allah razı olsun içimi rahatlattıniz

Bir kaç kez bebeğimle ilgili rüyalar gördüm çok korktum bugünde sanki daha sakin bebeğim bişi olucakda bunu hissediyorum yoksa kafa takintisimi :KK43:
Hiç korkma cnm Allahın izniyle bişey olmaz
Hamilelikte kabus çok görülür..
İlk gebeliğimde de çok yaşadım bunda da çok kötü rüyalar görüyorum bazen ben de etkileniyorum sonra kendimi rahatlatmaya çalışıyorm..
Stres olduğumuz zaman bebis ler hissediyor o yüzden durgunlsiyor içini ferah tut bol bol dua et
Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Hiç korkma cnm Allahın izniyle bişey olmaz
Hamilelikte kabus çok görülür..
İlk gebeliğimde de çok yaşadım bunda da çok kötü rüyalar görüyorum bazen ben de etkileniyorum sonra kendimi rahatlatmaya çalışıyorm..
Stres olduğumuz zaman bebis ler hissediyor o yüzden durgunlsiyor içini ferah tut bol bol dua et
Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
immim amin canım amin cok sağol şuan daha iyiyim

Bugün hep moralsiz geçti yani çok kotydum
Biliyorum o duyguyu. Ben de yillarca hep ayni rüyayi görüyordum. Ailemle ilgili bir rüyaydi. Bir seyler yaparsan icin rahatlar. Bir cocuk sevindir. Bir sadaka ver kücük bir sey. Icini rahatlatir. Bilincalti sadece. Annelik ic güdülerin harekete geciyor ;)

Back
X