Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okuyorum cnm.da çok etkilendim yani ruyamdan sabahtan beri moralim yokCanım stres yapma iyi düşün. Belki bilinçaltı sebebi iledir. Bol bol nas felak oku.
Evet insan etkileniyor ama iyi düşün. Evrene olumlu msj gönder. Kaçıncı hafta dasın. Biraz temız hava da yürüyüş yap kafan dağılsın.Okuyorum cnm.da çok etkilendim yani ruyamdan sabahtan beri moralim yok![]()
27 haftalık cnm hiç keyfim yok ondan kendimi kapadim eveEvet insan etkileniyor ama iyi düşün. Evrene olumlu msj gönder. Kaçıncı hafta dasın. Biraz temız hava da yürüyüş yap kafan dağılsın.
İyi düşün pozitif bak lütfen canım. Bak bebıskonun tekmeleri ile rahatla. Allah korusun27 haftalık cnm hiç keyfim yok ondan kendimi kapadim eve
Çok şükür canım.hissetmesem kafayı yerdim.de yinede olmuyor cnm ilk gebeliğim.ya ondan herhaldeİyi düşün pozitif bak lütfen canım. Bak bebıskonun tekmeleri ile rahatla. Allah korusun
Saol canım ya Allah razı olsun içimi rahatlattınizGebelikte kabus gorulmesi cok normal. Hormonlarimiz degisip durunca kabuslar artiyor. Ben de hamileyim ve her uykumda goruyorum. Kotu bir sey olacak diye dusunme. Bu sadece vucudumuz farkli bir durumla karsi karsiya oldugu icin oluyor.
Hiç korkma cnm Allahın izniyle bişey olmazBir kaç kez bebeğimle ilgili rüyalar gördüm çok korktum bugünde sanki daha sakin bebeğim bişi olucakda bunu hissediyorum yoksa kafa takintisimi![]()
immim amin canım amin cok sağol şuan daha iyiyimHiç korkma cnm Allahın izniyle bişey olmaz
Hamilelikte kabus çok görülür..
İlk gebeliğimde de çok yaşadım bunda da çok kötü rüyalar görüyorum bazen ben de etkileniyorum sonra kendimi rahatlatmaya çalışıyorm..
Stres olduğumuz zaman bebis ler hissediyor o yüzden durgunlsiyor içini ferah tut bol bol dua et
Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Çok stresli uyandım canm günüm.hep byle gecti bebeğim.hareketli cok sukur ama yinede etkisinde kaldım şuan daha iyiyim. Allah razı olsun canlarBilincaltina yee etmis sadece. Bir sey olmayacak korkma
Çok stresli uyandım canm günüm.hep byle gecti bebeğim.hareketli cok sukur ama yinede etkisinde kaldım şuan daha iyiyim. Allah razı olsun canlar
Saol canım darısı başınızaKoruma iç güdüsü. Saglikla anali babali büyüsün insallah![]()
Amin tüm isteyenlere insallah. Benim bir kizim var insallah kardes nasip olsun.Saol canım darısı başınıza![]()
amin canım amin daha görmem insallahAmin tüm isteyenlere insallah. Benim bir kizim var insallah kardes nasip olsun.
Insallah. Sadaka ver dua oku icin rahatlaramin canım amin daha görmem insallah
Bugün hep moralsiz geçti yani çok kotydumInsallah. Sadaka ver dua oku icin rahatlar
Biliyorum o duyguyu. Ben de yillarca hep ayni rüyayi görüyordum. Ailemle ilgili bir rüyaydi. Bir seyler yaparsan icin rahatlar. Bir cocuk sevindir. Bir sadaka ver kücük bir sey. Icini rahatlatir. Bilincalti sadece. Annelik ic güdülerin harekete geciyorBugün hep moralsiz geçti yani çok kotydum