Gebelikte kötü rüya

Biliyorum o duyguyu. Ben de yillarca hep ayni rüyayi görüyordum. Ailemle ilgili bir rüyaydi. Bir seyler yaparsan icin rahatlar. Bir cocuk sevindir. Bir sadaka ver kücük bir sey. Icini rahatlatir. Bilincalti sadece. Annelik ic güdülerin harekete geciyor :KK66:
Hahaha bende öyle şeyler düşünüyordum ki oysa Allahtan gelen herşeye raziyiz iyi verince mutlu olucaz kötü olunca neden kötü olalım en iyisini rabbim.bilir

Hahaha bende öyle şeyler düşünüyordum ki oysa Allahtan gelen herşeye raziyiz iyi verince mutlu olucaz kötü olunca neden kötü olalım en iyisini rabbim.bilir

Tabi ki ama iyi istemek düsünmek de lazim :) benim de cocugum kücük. Meme kanseri süphesi vardi. Yine daha sık muayene olacam. Hersey Allah'tan ama yine de Allah zor sinavlar vermesin.

Tabi ki ama iyi istemek düsünmek de lazim :) benim de cocugum kücük. Meme kanseri süphesi vardi. Yine daha sık muayene olacam. Hersey Allah'tan ama yine de Allah zor sinavlar vermesin.
Allah sifa versin rabbim kimseyi amansız babasız evlatsiz bırakmasın kimseye sıfasiz dert vermesin

bende kabus görüyorum ara sıra.. hamilelerde normalmiş bu durum takılma ..

Ben de kabus görüyorum. Ablamlar da hep görüyordu. Yani gebelikte çok normal.

Back
X