Gebelikte kuduz aşısı

Ekinoks8985

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2018
5
0
86
5 haftalık hamileyim. Geçen hafta kedi tırmalaması nedeni ile kuduz aşısı olmaya başladım.2 dozunu oldum. Hamileliği öğrenince tedirgin oldun. Bir zararı olur mu? Böyle bir durum yaşayan varsa yardımcı olabilir mi?

Uzmanlar hep der ki hamileliği ogrenene kadar bebek koruma altındadır ,ilaçlardan vs etkilenmez. Öğrendikten sonra dikkat etmek gerekir. Yine de doktorun daha iyi bilir

Teşekkür ederim. Birkaç Dr sorduk birşey olmaz dedi. Ben Aşının prospektüsüne baktım. Hamilelikte kullanılması ile ilgili yeterli bulgu yoktur yazıyordu. O yüzden tedirgin oluyorum.

Yapılmaması yapılmasından daha zararlı kedi eğer kuduzsa bebeğin ve sen yüksek ihtimalle çok daha hasar alırsınız (ölüme sebep olabiliyor hatta oluyor) o yüzden zaten 2 doz olmuşsun 3. Dozu olduktan sonra kediye bakma şansın varsa bak eğer kedi yaşıyorsa 4-5 olma ama yaşamıyorsa onları da olmak zorundasın çok geçmiş olsun...

5 haftalık hamileyim. Geçen hafta kedi tırmalaması nedeni ile kuduz aşısı olmaya başladım.2 dozunu oldum. Hamileliği öğrenince tedirgin oldun. Bir zararı olur mu? Böyle bir durum yaşayan varsa yardımcı olabilir mi?

merhabalar aşılarınıza devam ettiniz mi. eğer ettiyseniz herhangi bir sakıncası oldu mu gebeliğinize

Back
X