maktuL Fosforlu kalemle çizdim başıma gelenleri Kayıtlı Üye 5 Şubat 2011 125 60 98 5 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi maktuL #1 Arkadaşlar bir aydır geçmeyen baş ağrılarım yanmalarım için gitmediğim doktor kalmadı bu sırada tabi hastalık hastası oldum.. yönlendirmeler sonucunda psikiyatri doktoru tranko Buskas ilacına başlamamı istedi.. kullanan oldu mu gebelikte
Arkadaşlar bir aydır geçmeyen baş ağrılarım yanmalarım için gitmediğim doktor kalmadı bu sırada tabi hastalık hastası oldum.. yönlendirmeler sonucunda psikiyatri doktoru tranko Buskas ilacına başlamamı istedi.. kullanan oldu mu gebelikte
S Serpilmaraz Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2018 9 2 1 40 7 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi maktuL #2 Bana atarax vermişlerdi tranko buskas istedigim halde 17 buçuk haftalık hamileyim bnde korkuyorum icmeye
Bana atarax vermişlerdi tranko buskas istedigim halde 17 buçuk haftalık hamileyim bnde korkuyorum icmeye
maktuL Fosforlu kalemle çizdim başıma gelenleri Kayıtlı Üye 5 Şubat 2011 125 60 98 10 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi maktuL #3 Serpilmaraz .!.: Bana atarax vermişlerdi tranko buskas istedigim halde 17 buçuk haftalık hamileyim bnde korkuyorum icmeye Genişletmek için tıkla... senin de mi başında basınç oluyor
Serpilmaraz .!.: Bana atarax vermişlerdi tranko buskas istedigim halde 17 buçuk haftalık hamileyim bnde korkuyorum icmeye Genişletmek için tıkla... senin de mi başında basınç oluyor