Gebelikte kullandığınız takviyeler

Sizin epey çokmuş kaçıncı haftadasınız? Doktor mu verdi hepsini?
Ben zaten hep kullanıyordum gebelik öncesinde de doktor elenatal vermişti gebelik öncesi choline ve omega 3te. Yani kronik olarak değerlerim kötü olabildiğince iyi tutuyorum. Bebe parazit çünkü her şeyi emiyor anneden 30uma doğru yol aldım bir düşüğüm var

17+6’dayım. Elenatal 2 ve D vitamini kullanıyorum. Elenatal’dan önce de bir kutu Ocean Mummy kullanmıştım. İkisini de doktor önermişti bana.

Kızlar merhaba gebelikte kullandığınız takviyeler neydi? Kaçıncı haftalar arası kullandınız?
Merhaba 6. Haftamda elenatal 1 d vitamini ve kan sulandırıcı başladım 11. Haftamda elenatal 2 ye geçtim ve bunlara ek olarak b12 kullanıyorum düşük çıktığı için

Folik asit b12 ve d vitamini kullanıyorum. D vitamini ilk haftalar çok önerilmiylr sanırom ama eksiklik olduğu için hafif düzey d vitamini sprey şeklinde kullanıyorum. 8.haftadayım.sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah 💐🐣

Benim doktorum kalp atışı duymaya gittiğimizde magnezyuma başladı hiç ağrı çekmene gerek yok ben çok önemsiyorum dedi ve gerçekten çok şükür öyle pek kasık ağrım olmadı çok ayakta kalınca ya da uzun süre oturunca bel sırt ağrım oluyor o kadar o da ciddi boyutta değil. Ben hamilelik önceside magnezyum kullanıyordum aynısına devam ediyorum şuan
Hangi magnezyumu kullanıyorsunuz acaba

Ben ilk trimesterde sadece folik asit kullandım. Daha sonra doktorum ocean mummy, demir hapı ve d colefor 2.000 d vitamini takviyesi verdi. Hap yutamadığımdan ocean içemiyorum ve onu pregnacare gummy ile değiştirdim. Pregnacere gummy de mummyden farklı olarak omega olmadığından balık tüketmeye ya da ciğneme jeli yahut şurup formunda balık yağı almaya çalışıyorum.

merhaba kizlar 12 haftalık hamileyim devleteki doktorum faramat kapsül ve decavit pronatal verdi ilk ozele gittigimde folifem mommy kullan dedi hangi ilaci kullanmaliym

merhaba kizlar 12 haftalık hamileyim devleteki doktorum faramat kapsül ve decavit pronatal verdi ilk ozele gittigimde folifem mommy kullan dedi hangi ilaci kullanmaliym
Hangi doktorla devam edecekseniz onun verdiği takviyeyi kullanın. Ekleyeceği çıkardığı şeyler olacaktır haftalar ilerledikçe.

Back
X