Kızlar hamilelikte habgi diş macununu kullanıyorsunuz ? Ben başından beri sensodyne kullanıyodum ama yeni öğrendim içinde zararlı kimyasallar olduğunu çok üzüldüm
Kızlar hamilelikte habgi diş macununu kullanıyorsunuz ? Ben başından beri sensodyne kullanıyodum ama yeni öğrendim içinde zararlı kimyasallar olduğunu çok üzüldüm
Farmasi . Eczane bitkisel dismacunu var. Sorabilirsin. Ben herseyi bitkisel kullandim. Hatta makyaj yapmadim. Onu eksilt onu degistir. Birsuru kimyasaldan kurtuluyor insan. One olur bu ne olur dememeli. İkinciye hamileyim
Ben hamile kaldiktan sonra kimyasal i'erikli olmayan urunler kullanmak icon eskiden kullandigim butun urunleribitkisel urunlerle gegistirdim.. Makyaj malzemelerimin tamamini Yves rocher den temin ettim. Fondoteni disinda diver urunlerinden memnunum. Yuz yikama jelimi ve sampuanimi ersagdan aldim ancak s am pan in in kokusuna dayanamadim. Sampuanimi marketlerde satilan komili bebe sampuaniiyla degistirdim. Paraben ve silikon i'ermiyor. Gonul rahatligiyla kullanilabilir bence.Deodorant ve parfum kullanmayi biraktim onun yerine bebe kolonyasi kullaniyorum.Duş jelim ve rujlarimin bazilarini ve diş macununu da farmasiden temin ettim .Orta kalitede ürünler.Rujlarindan ise mat serisini öneririmama o da katologdaki renklerle örtüşmüyor bu a da dikkat etmekte fayda var.Diş macununun beyazlatici özelligi yok.Ancak inceledigim marka
ar icinde kimyasallardan en uzak olan bu marka oldugu icin buna karar verdim.Gunes koruyucu olarak yves rocherin koruyucusunu kullaniyorum .cok guzel emiliyor tavsiye ederim.Kuçuk birkutusu var ancak cok az bir miktar uygulamak yeterli oluyor.Kullandigim urunlerden akl
Farmasi . Eczane bitkisel dismacunu var. Sorabilirsin. Ben herseyi bitkisel kullandim. Hatta makyaj yapmadim. Onu eksilt onu degistir. Birsuru kimyasaldan kurtuluyor insan. One olur bu ne olur dememeli. İkinciye hamileyim
Ben de herşeye dikkat ettim aslında hiç makyaj yapmıyorum falan parfüm de kullanmıyorum. Ama diş macunu hiç aklıma gelmemişti zararlı olabileeği evde sensodyne vardı sensosyne kullandım malesef bilmeden. Umarım çok kötü bi zarar vermemişimdir bebeğe yediğime içtiğime bile bu kadar dikkat ederken bu konuda böyle bi hata yaptığıma inanamıyorum
Ben de herşeye dikkat ettim aslında hiç makyaj yapmıyorum falan parfüm de kullanmıyorum. Ama diş macunu hiç aklıma gelmemişti zararlı olabileeği evde sensodyne vardı sensosyne kullandım malesef bilmeden. Umarım çok kötü bi zarar vermemişimdir bebeğe yediğime içtiğime bile bu kadar dikkat ederken bu konuda böyle bi hata yaptığıma inanamıyorum
Kızlar antibakteriyel jel de çok zararlıymış ben yeni öğrendim ve çok üzgünüm çünkü hamileliğimin başından beri hep kullanıyordum çantamda taşıyordum dışarı çıkınca toplu taşımaya falan binince mikrop kapmamak için kullanıyordum ama içeriğine bakmak aklıma gelmemişti. Bakınca çok korktum. İçinde etil alkol, metil alkol, paraben ve triclosan varmış. Sizce bebeğime bişey olmuş mudur ?