gebelikte kum dökme :(

senem01

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
12
0
6
İstanbul
merhaba arkadaşlar,

gebelikte kum döken varmı?nerdeyse 1 ayı gectı hala kum döküyormuşum.bundan nasıl kurtulabilirim?

Bende yıllar önce kum döküyordum,çok eziyetli bir şey.. Doktor bana yoğurdun suyunu,hani o sarı suyu olur ya ekşi.. Onu içmemi söylemişti bardak dolusu içtiğimi bilirim.. Ne kadar doğrudur şimdi bilemiyorum.. Bence doktora tekrar görünün hem hamileyken sizin için çok daha zordur. Gçemiş olsun bu arada :26:

uzun suredır kum döküyorum.acaba 9 ay bu şekilde devam mı edecek,doktor sadece bol su iç diyor bende günde 1,5 lt su içebiliyorum.bide enfeksiyon var tabi kumdan dolayı

ben bırak kumu taş döküyorum onun sancısı zaten herşeye bedel, ağrı kesici içemiyorsun zaten ama kum dökmek iyi birşey değil bol bol sıvı tüket birde kuruyemişten bir süre uzak dur en azından hamileliğini atlatana kadar. doğumdan sonra iğde suyu içtinmi bütün kum gider bişiciğin kalmaz, allah yardımcın olsun

bnde döküyodum idrar tahlilinde çkıyodu.dr. bol bol su iç dedi ağrı çk olmadı şükür.şimdi sıkıntım yk

merhaba arkadaşlar,

gebelikte kum döken varmı?nerdeyse 1 ayı gectı hala kum döküyormuşum.bundan nasıl kurtulabilirim?

Ben de 2 aydır kum döküyorum, ağrısından sızısından bıktım usandım. En sonunda böbrek enfeksiyonuna da dönüştü, hastanede uzunca yattım..şimdi her hafta ağrıdan doktora gidiyorum serum ve ağrı kesici yiyip eve dönüyorum..ha diyorlar ya çok su içince geçer, o da doğru değil, geçmiyor bildiğin..Çünkü ben normalde 6 litre su içerim yazın, kışın ise 4 litre..düşün o kadar vahim durumum..(

Ben 5 aylık hamileyim bugün sağ tarafımda kasıklarıma doğru şiddetli ağrı nedeniyle acile gitmek zorunda kaldım. İdrar testine göre kum döküyormuşum. Gitmişken kadın doğumda ultrason da yaptırdım çok şükür bebekte bir problem yok. Ancak hamile olduğum için minoset dışında ilaç alamıyorum maalesef.. Ağrı idrara çıktığım zamanlarda şiddetleniyor. Bazen azalıyor. Bu aralar çok çilek yedim belki de nedeni bu olabilir diye düşünüyorum. Ağrı için sıcak su torbası koyayım dedim ama o da erken doğuma neden oluyor gibi şeyler okudum ne kadar doğru bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…