Gebelikte Kuru Öksürük

p_aytar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
269
1
96
Zonguldak
Arkadaşlar 4+5 hamileyim yaklaşık 5-6 gündür sürekli boğmaca olmuşcasına öksürüğüm var ve bu öksürük sarsıcı, gebeliğimi sadece kandaki hcg lerden kesinleştirdik haftasonu vajinal ultrasondan keseye baklılacak.sizce bir sorun olabilirmi sarsıntı ve öksürme nöbetlerim?çünkü benim gebeliğim tüp bebek mikroenjeksiyon yoluyla oldu o yüzden daha zor aşamalardan geçtim...bir haylide bulantım var...

pastil nane limon bol sıvı c vitamini gibi suplemanlarda alıyorum ama sürekli nöbetler halinde gelen kuru öksürüğüm var hemde sarsıcı inşallah bebeğime birşey olmaz Allah'ım sen koru

tavuk suyu yani çorbası içine bol limon nane koy ve iç .penisilin e benzer güçlü bir etki yapıyor dene derim.bal içine zencefilde iyi geliyor.ıhlamurda iyi geliyor.yanlız tavuk çorbası en tesirlisi

hava sıcak ama ne yapalım bol bol ıhlamur tüket. ben de ilk 3 ayımda senin gibiydim, öksürürken ciğerlerim sökülecek gibi oluyordu. doktorum bol bol ıhlamur önerdi. göğüs hastalıklarına gitmemi söyledi. hamilelikte kullanacağım antibiyotik içtim. 5. gün öksürük gitti. ilacı bitirmedim. tekrar başladı. bu sefer yeni kutu alıp hepsini içtim, geçti. doktoruna da sorarsın gittiğinde. geçmiş olsun

27.haftam.öksürmekten ölüyorum.ıhlamur,zencefil bal soğan denemediğim bişey kalmadı.ılacta kullanıyorum.alles 60 mg,öksürük şurubu birde.nafile.delircem artık.bebeğim etkileniyomu acaba

Back
X