Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
geçmiş olsun, bende de oluyor baştan beri canım. kilo almaya başlayınca hele arttı ağrısı.
çok fazla oturmamak, çok fazla ayakta kalmamak herşeyi yerli yerince yapmak gerekiyor. dikkay ettiğim günlerde ağrım olmuyor. bi de tuvalete gittiğimde ağrı kendini iyice gösteriyor. oturup kalkarken filan dikkat etmek lazım.
geçmiş olsun, bende de oluyor baştan beri canım. kilo almaya başlayınca hele arttı ağrısı.
çok fazla oturmamak, çok fazla ayakta kalmamak herşeyi yerli yerince yapmak gerekiyor. dikkay ettiğim günlerde ağrım olmuyor. bi de tuvalete gittiğimde ağrı kendini iyice gösteriyor. oturup kalkarken filan dikkat etmek lazım.
Canim vaktiyle popo ustu dusup kuyruk sokumu kemiklerini zedelemis olabilir misin? Boyle bir durum var. O kemikler kikirdak gibi oldugundan dusmelerde zedeleniyor ve iyilesmiyor. Bazen cok oturunca da agrir, hamile degilsen bile. Hatta onun icin simit yastiklar vardir. Kemigini tam ortasina getirip oturursun. Hamilelikte kaslar gevsedigi icin artiyor o agri. Bende de vardi ilk zamanlar. Su anda 34. haftamdayim gecti cok sukur. Ama duzenli yuruyus yapiyorum. 30 dk duz yolda. Gecmis olsun gecer insallah yakinda.
cok cok gecmıs olsun sabretceksın ..bende felaket cekıtm yuuryemedım..berbattı bılıyorum o agrının nasıl olduugnu doktora sordum cok normal hamıleısn dedı ( mınoset verdı ama ck fayda etmeıd ..sukur sımdı gectı...dınlenmeye calıs
Canim vaktiyle popo ustu dusup kuyruk sokumu kemiklerini zedelemis olabilir misin? Boyle bir durum var. O kemikler kikirdak gibi oldugundan dusmelerde zedeleniyor ve iyilesmiyor. Bazen cok oturunca da agrir, hamile degilsen bile. Hatta onun icin simit yastiklar vardir. Kemigini tam ortasina getirip oturursun. Hamilelikte kaslar gevsedigi icin artiyor o agri. Bende de vardi ilk zamanlar. Su anda 34. haftamdayim gecti cok sukur. Ama duzenli yuruyus yapiyorum. 30 dk duz yolda. Gecmis olsun gecer insallah yakinda.
cok cok gecmıs olsun sabretceksın ..bende felaket cekıtm yuuryemedım..berbattı bılıyorum o agrının nasıl olduugnu doktora sordum cok normal hamıleısn dedı ( mınoset verdı ama ck fayda etmeıd ..sukur sımdı gectı...dınlenmeye calıs
3 aydır yattığım halde azıcık yürüsem aynı agrıyı yaşıyorum hatta yatarken bile .bulantı kusma canıma yetti onu falan hiç dert etmiyom valla.ama geçmiş olsun.RABBİM tüm sıkıntı çekenleri kurtarsın.AMİNNN
bahsettiğiniz ağrıları bende çekiyorum gerçekten benimkide çok şiddetli hele gün içerisinde yorulduysam aksamları çook şiddetli oluyor. biraz ağırlasınca ne yapıcam bilmiyorum? sonradan biraz gecermiki yoksa artarak devam mı eder???:18::18:
16 yaşımda havuzda totoşumun üstüne düştüm ve kuyruk sokumum o günden beri çok oturunca ağrır.Hamilelik daha beter etti.Sürekli bilgisayar başında çalıştığım için oturmak zorunda kalıyorum.Ben de gidip oturma simidi aldım.Biraz hafifledi.Ama başka yerlerde oturduğum zaman aynen devam ediyor.Pek yapacak birşey yok sanırım.Her yere oturma simidini de götüremem :/