Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben önceden lazer yaptırmıştım ama gebelikle beraber tekrar çıkmaya başladı çoğu yer hem de baya. Ama bebeğe zararı olup olmadığı kesin kanıtlanmadığı için doğum sonrasına erteliyorum ben. Size de bunu tavsiye ederim en azından içiniz rahat olurKızlar merhaba gebelikte lazer yaptıran var mı ben doktora sordum zararı olmayacagini belirtti ama bilemedim 19*4 haftalık hamileyim aranızda hamile olup yaptıran yada herhangi bilinen bir zararı var mı
Yaptırma acelen ne zararı olabilir hem hormonların hareketli şuan lazerden belki fayda görmezsin bende en iyisi doğumdan sonraKızlar merhaba gebelikte lazer yaptıran var mı ben doktora sordum zararı olmayacagini belirtti ama bilemedim 19*4 haftalık hamileyim aranızda hamile olup yaptıran yada herhangi bilinen bir zararı var mı
Zararı var mı yok mu bilmiyorum ama zaten güzellik merkezleri yapmıyor malesef hormonlarınız yüksek olduğu için yapmıyorlar ben ağda yaptırmıştım malesefKızlar merhaba gebelikte lazer yaptıran var mı ben doktora sordum zararı olmayacagini belirtti ama bilemedim 19*4 haftalık hamileyim aranızda hamile olup yaptıran yada herhangi bilinen bir zararı var mı
Bir sıkıntı olmaz yapabilirsinizMerhaba arkadaşlar bu hafta perşembe günü kadın doğuma gitmem lazım giderken mutlaka temizlenmemlazim ama bir hafta sonra da lazere için randevum var ne yapmam lazım kadın doğuma giderken jilet ile temizlensem lazere giderken deyine tekrardan temizlensem bir sıkıntı olur mu
Yani birer hafta ile temizlensem lazer de sıkıntı olmaz miBir sıkıntı olmaz yapabilirsiniz
Benim doktorum da yaptırabilirsin dedi ilk 3 ay sonrasında ama ben cesaret edemedim ya çünkü hormonlar doğumdan sonra oturuyor hamilelikte değişiyor vsKızlar merhaba gebelikte lazer yaptıran var mı ben doktora sordum zararı olmayacagini belirtti ama bilemedim 19*4 haftalık hamileyim aranızda hamile olup yaptıran yada herhangi bilinen bir zararı var mı
Anladım teşekkür ederimBenim doktorum da yaptırabilirsin dedi ilk 3 ay sonrasında ama ben cesaret edemedim ya çünkü hormonlar doğumdan sonra oturuyor hamilelikte değişiyor vs
Hayır tabiki sıkıntı olmaz.İsterseniz her gün jilet yapınYani birer hafta ile temizlensem lazer de sıkıntı olmaz mi
Ayy çok teşekkür ederimHayır tabiki sıkıntı olmaz.İsterseniz her gün jilet yapın