Gebelikte lazer yaptıranlar

betus01

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2023
48
7
6
32
Kızlar merhaba gebelikte lazer yaptıran var mı ben doktora sordum zararı olmayacagini belirtti ama bilemedim 19*4 haftalık hamileyim aranızda hamile olup yaptıran yada herhangi bilinen bir zararı var mı

Kızlar merhaba gebelikte lazer yaptıran var mı ben doktora sordum zararı olmayacagini belirtti ama bilemedim 19*4 haftalık hamileyim aranızda hamile olup yaptıran yada herhangi bilinen bir zararı var mı
Ben önceden lazer yaptırmıştım ama gebelikle beraber tekrar çıkmaya başladı çoğu yer hem de baya. Ama bebeğe zararı olup olmadığı kesin kanıtlanmadığı için doğum sonrasına erteliyorum ben. Size de bunu tavsiye ederim en azından içiniz rahat olur

Yaptırma acelen ne zararı olabilir hem hormonların hareketli şuan lazerden belki fayda görmezsin bende en iyisi doğumdan sonra

Lazer randevum vardı hamile olduğumu söyleyince erteliyoruz dediler. hamilelikten 6 ay sonra randevu alabilirsiniz dedi.

Zararı var yok orası tartışılıyor ama bence zararı olmasa bile hamilelikte yapılmamalı çünkü zaten hormonlar tüm kıl tüy dengesini bozuyor. Mesela benim hamileliğin 4.ayindan beri falan kol ve bacaklarımda hiç kıl çıkmıyor. Keşke aynı şeyi genital için de soyleyebilseydim, hatta her yer cikaydi da orası cikmayaydi o ayrı

Zararı var mı yok mu bilmiyorum ama zaten güzellik merkezleri yapmıyor malesef hormonlarınız yüksek olduğu için yapmıyorlar ben ağda yaptırmıştım malesef

Merhaba arkadaşlar bu hafta perşembe günü kadın doğuma gitmem lazım giderken mutlaka temizlenmemlazim ama bir hafta sonra da lazere için randevum var ne yapmam lazım kadın doğuma giderken jilet ile temizlensem lazere giderken deyine tekrardan temizlensem bir sıkıntı olur mu

Bir sıkıntı olmaz yapabilirsiniz

Merhaba arkadaşlar bu hafta perşembe günü kadın doğuma gitmem lazım giderken mutlaka temizlenmemlazim ama bir hafta sonra da lazere için randevum var ne yapmam lazım kadın doğuma giderken jilet ile temizlensem lazere giderken deyi
Bir sıkıntı olmaz yapabilirsiniz
Yani birer hafta ile temizlensem lazer de sıkıntı olmaz mi

Benim doktorum da yaptırabilirsin dedi ilk 3 ay sonrasında ama ben cesaret edemedim ya çünkü hormonlar doğumdan sonra oturuyor hamilelikte değişiyor vs

Ben hiç üst bacağını almadım yani orada sarı tüylerim var onları da mı jilet ile temizlemem lazim lazer için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…