Salı günü gidecem mutlaka fakat bugün beklemem lazım ağrım yok çok şükür yinede ayaklarımı uzatıp dinleniyorum .Kese etrafinda kanama alanı olmuş olabilir bende de olmuştu. Doktor düşük önleyici fitil vermişti bol bol dinlen demişti. Sizde doktora gidene kadar dinlenin nolur nolmaz. Sabah ilk iş doktora gidin. Sağlıkla gelsin inşallah
Hayır yokGeçmiş olsun ağır iş yapmayin progesteron varsa onu kullan
Aldırın icinHayır yok
Doktor yazmadan ilaç kullanmayı doğru bulmuyorum ben henüz ne olduğunu bilmiyoruz yerleşme kanamasınada benziyor rengi çok koyu ve akıntı şeklinde geliyorAldırın icin
Durum ne olduDoktor yazmadan ilaç kullanmayı doğru bulmuyorum ben henüz ne olduğunu bilmiyoruz yerleşme kanamasınada benziyor rengi çok koyu ve akıntı şeklinde geliyor
Merhaba durum şuan leke devam ediyor 7 gündür ilaca devam ediyordum ama bitti ve az önce leke kırmızı renk oldu kalbim deli gibi çarpıyor yine ne yapacam bilmiyorumDurum ne oldu
Bu arada düşük önleyici kullanıyordum doktorum 15 inde kalp atışı kontrolu yapicam dedi bekliyorum o yüzden hiç bisy yapamıyorum şuanMerhaba durum şuan leke devam ediyor 7 gündür ilaca devam ediyordum ama bitti ve az önce leke kırmızı renk oldu kalbim deli gibi çarpıyor yine ne yapacam bilmiyorum
Yarin gidemez misiniz? 15ine çok var daha. Benim de bir kere pembemsi, birkaç gün sonrası kahverengi kanamam olmuştu 10. Haftada. Daha önce kayiplarim olduğu için çok korkmuştum. Sebebi bilinmedi o zaman.. ama doktorum rengi fark etmez her kanamada doktora gelinmeli demişti.Merhaba durum şuan leke devam ediyor 7 gündür ilaca devam ediyordum ama bitti ve az önce leke kırmızı renk oldu kalbim deli gibi çarpıyor yine ne yapacam bilmiyorum
Şuan imkanım yokki hem devlet de özel beklemen gerek dedi bisy yapmıyor lar gün içinde doktorumu ariycam yinede bakalım ne diycek ona göre hareket ederim herhalde eşim de göreve gitti arabamız da bozuldu gitme imkanım yok şuan da maalesefYarin gidemez misiniz? 15ine çok var daha. Benim de bir kere pembemsi, birkaç gün sonrası kahverengi kanamam olmuştu 10. Haftada. Daha önce kayiplarim olduğu için çok korkmuştum. Sebebi bilinmedi o zaman.. ama doktorum rengi fark etmez her kanamada doktora gelinmeli demişti.
Benimde olmuştu sorun olmasa bile leke için progesteron içerikli ilaç yada igne yazicak doktor gitmeyi ihmal etmeyin.Merhaba şuan Allah'ıma şükürler olsun 6+2 haftalık hamileyim fakat gece kahverengi akıntım geldi yerleşme fln dio Google fakat adetimden 1 hafta öncede bezer bı lekenmem oldu benim şuan da çok endişeliyim bu normal mi doktoruma gidecem ama şuanda her yer kapalı yarını beklemem gerek . O zmna kadar bana bilgi verirmisiniz ne olabilir bu ??
Doktorumla haberleştim. Biten ilaca devam etmemi leke rengi açık kırmızı olursa randevuyu erkene alicagini söyledi.Benimde olmuştu sorun olmasa bile leke için progesteron içerikli ilaç yada igne yazicak doktor gitmeyi ihmal etmeyin.
Hangi ilaç?Doktorumla haberleştim. Biten ilaca devam etmemi leke rengi açık kırmızı olursa randevuyu erkene alicagini söyledi.
DupbastonHangi ilaç?
Normalde kırmızı leke olunca hastaneye gelin hemen diyorlar ama bende çok bilmiyorum açıkçasıMerhaba durum şuan leke devam ediyor 7 gündür ilaca devam ediyordum ama bitti ve az önce leke kırmızı renk oldu kalbim deli gibi çarpıyor yine ne yapacam bilmiyorum
Duphaston bende kullandım 16haftaya kadar gunde iki kez sizde kullanmaya devam edin inşallah hic birşey olmaz.Dupbaston
Bnde günde 3 kere kullanıyorum devam ediyorum şuan inşallah bisy olmazDuphaston bende kullandım 16haftaya kadar gunde iki kez sizde kullanmaya devam edin inşallah hic birşey olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?