Gebelikte lekelenme lütfen bakarmısınız 🥹

bergentnr

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2025
135
28
13
25
9+6 haftalık hamileyim yumurtlama zamanından beri artıp azalan lekelenmem var doktor kanama alanım olduğunu söyledi prgestn kullanıyorum üç dört gün süren lekelenme oluyor kasık bel ağrısıyla birlikte 1 hafta 10 gün gelmiyor sonra tekrar başlıyor ağrılarla birlikte geçen gittiğimde doktor kanama alanın küçülmüş dedi o gittiğimde yine lekelenmem kesilmişti bugün tekrar başladı herseferinde doktora koşmak sürekli ultrasına girmek istemiyorum zararlı diyorlar ama çok tedirgin oluyorum bi kaybım var çünkü başına böyle gelen var mı ne yapmam lazım şuan için hiç kalkmıyorum sürekli yatıyorum böyle olunca direkt moralim sinirlerim altüst oluyor

9+6 haftalık hamileyim yumurtlama zamanından beri artıp azalan lekelenmem var doktor kanama alanım olduğunu söyledi prgestn kullanıyorum üç dört gün süren lekelenme oluyor kasık bel ağrısıyla birlikte 1 hafta 10 gün gelmiyor sonra tekrar başlıyor ağrılarla birlikte geçen gittiğimde doktor kanama alanın küçülmüş dedi o gittiğimde yine lekelenmem kesilmişti bugün tekrar başladı herseferinde doktora koşmak sürekli ultrasına girmek istemiyorum zararlı diyorlar ama çok tedirgin oluyorum bi kaybım var çünkü başına böyle gelen var mı ne yapmam lazım şuan için hiç kalkmıyorum sürekli yatıyorum böyle olunca direkt moralim sinirlerim altüst oluyor
Kimse yok muuu

Üstttt

ultrasonun zararı falan yok.

ben de progestan kullandım gebelikte. kullanırken tekrar lekelenmem olunca doktorum “progestandan baska bir sey ilacı yok, düsük olacaksa olacaktır” demişti 🥲 sükür ki olmadı. 6. ve 10.haftalarda iki kez lekelenmem oldu. ama benim rahimde kanama alanı hiç görülmedi.

beni. doktorum açık renk veya kırmızı kanaman veya sancın olursa hemen gel demisti. onun dısında çok yapabileceğimiz bir sey yok diyordu. ama kahverengiyse lekelenme kısmen daha az tehlikeli bir durum.

insallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. ben valla en kücük lekelenmede koşa koşa doktora gidip bebeğim iyi mi diye bakıyordum 🥲

Canım 8 haftadan 14-15 haftalara kadar devam eden lekelenmem oldu. 1 hafta gelip 4-5 gün gelmeyip sonra yine geldi. Bu süre içinde 2 kez kırmızı kanamam oldu ki bir tanesi çok fazlaydı..kanama alanım vardı. Ve küçülmüyor gibiydi. Ama çok şükür ki bugün tamamen bittiğini söyledi doktorum. Progestanı kullandım hep. Dinlendim. Çok şükür ki geçti.

Back
X