- 12 Kasım 2019
- 146
- 61
- 48
- 29
- Konu Sahibi Kelebek345
-
Tesekkür ederim canim.3 sene bekledim insan ister istemez korkuyor.Doktor randevum 24 şubatta öncesinde randevu bulamadigm icin doktora gitsem rahatliycamda işte randevu bulmak zor.Benimde aklima takildi en azindan rahatladm biraz.Hayırlı olsun bebeğiniz inşallah sağsalim kucağına alırsın
Normal korkma ama sen yinede Dr haberdar et
Allah Korktuğuna uğratmasın çok iyi bilirim o korkuyuTesekkür ederim canim.3 sene bekledim insan ister istemez korkuyor.Doktor randevum 24 şubatta öncesinde randevu bulamadigm icin doktora gitsem rahatliycamda işte randevu bulmak zor.Benimde aklima takildi en azindan rahatladm biraz.
Amin canim insallah.Cok zorlu bir sürec hamile kalana kadar uğras kaldiktan sonrada bu tarz risklerle ugraş falan cok stresli.Tesekkür ederim şuan sadece agrim var hala devam ediyor niye bilmiyorumAllah Korktuğuna uğratmasın çok iyi bilirim o korkuyu
Ama zorda kalırsan en azından acile git düşük önleyici iğne yaparlar
Benim yerleşme kanamam olmadı ama hemen hemen hergün bel bacak vajina agrisi çekiyorum. Sanki vajinam yirtiliyor gibi hissediyorum. Bi de özellikle bel ağrısı cekiyorum ve normal olduğunu duydumAmin canim insallah.Cok zorlu bir sürec hamile kalana kadar uğras kaldiktan sonrada bu tarz risklerle ugraş falan cok stresli.Tesekkür ederim şuan sadece agrim var hala devam ediyor niye bilmiyorum
Benim bel agrim coktu uzandim cogunlukla şuan iyi durumdayim.Ama o vajina meselesi benimde oluyor 3 gündür anlam veremedim.Dün gece kasik agrim vardi.Çok az kahverengi kanamam olmuş.Bugün yine aksama dogru kasık agrim basladi.Benim birde sari akintilarim oluyor çok.Malum endiseleniyoruz en ufak birseyde.Siz kac haftalik gebesiniz ?Benim yerleşme kanamam olmadı ama hemen hemen hergün bel bacak vajina agrisi çekiyorum. Sanki vajinam yirtiliyor gibi hissediyorum. Bi de özellikle bel ağrısı cekiyorum ve normal olduğunu duydum
Evet benimde beyaz akintim çok ama ara ara sarı oluyor. Aynen bende her an adet olacakmışım gibi hissediyorum. Ben de 5 haftalıkBenim bel agrim coktu uzandim cogunlukla şuan iyi durumdayim.Ama o vajina meselesi benimde oluyor 3 gündür anlam veremedim.Dün gece kasik agrim vardi.Çok az kahverengi kanamam olmuş.Bugün yine aksama dogru kasık agrim basladi.Benim birde sari akintilarim oluyor çok.Malum endiseleniyoruz en ufak birseyde.Siz kac haftalik gebesiniz ?
Hm anladm canim insallah normaldir yasadiklarimizEvet benimde beyaz akintim çok ama ara ara sarı oluyor. Aynen bende her an adet olacakmışım gibi hissediyorum. Ben de 5 haftalık
Merhaba benim 1 hafta önce yerlesme kanamam oldu.Salı günü beta hcg 524 cikti.5+4 gebeyim.Kasiklarim agriyor geciyor dünde kahverengi az bir kanamam olmuş bunlar normalmidir ? Yardimci olurmusunuz korkuyorum
Canim kasik agrim oluo 2 gündür sabah uyandigimda cok az bir kahverengi akintim oluyor.Bugünkide sari kahve karisikti.Stres yaptim biraz l.Biliosun randevusuz muayene olamiosunki.Acilden giris yapiliomu böyle bir durumda acaba ?kasık ağrısı rahim genişlediği için oluyor. Kahverengi akıntı yerleşmeden kaynaklı sızıntı olabilir, aynı zamanda tehlikeli olabildiği durumlarda var, mesela 3 günden fazla sürmesi,miktarın artması veya renginin değişmesi durumlarında.Gebelik çok kıymetli bencede, sende zor kavuşanlardan olmuşsun, stres ile kendine zarar verme arkadaşım, doktoruna kontrol ol bir an önce için rahatlar. Gerekirse progesteron hapı veriyorlar
Canim kasik agrim oluo 2 gündür sabah uyandigimda cok az bir kahverengi akintim oluyor.Bugünkide sari kahve karisikti.Stres yaptim biraz l.Biliosun randevusuz muayene olamiosunki.Acilden giris yapiliomu böyle bir durumda acaba ?
Merhaba bende pozitifi yeni gördüm ama şiş olan göğüslerim birden söndü bu normal mi acaba. Sizin göğüsleriniz de belirti var mıydı?Evet benimde beyaz akintim çok ama ara ara sarı oluyor. Aynen bende her an adet olacakmışım gibi hissediyorum. Ben de 5 haftalık
Canim yerlesme kanamam 1 hafta oldu 1 gün bitti sonra bu tarz akinti gelmedi o yüzden tedirgin oluyorum ben en iyisi doktora gideyim icim rahat etsin.Yoksa kafamda bir ton sey kurucmrenk değişikliği kırmızıya dönük olması durumunda tehlike sinyali olabiliyor canım. Seninki sarıya döndüğüne göre şahsi fikrim yerleşme kanamasının yavaş yavaş bittiği yönünde :) bence kalbini ferah tut, gebelik acilden sayılır, hemen öncelik verirler. acildende girebilirsin.
Canim yerlesme kanamam 1 hafta oldu 1 gün bitti sonra bu tarz akinti gelmedi o yüzden tedirgin oluyorum ben en iyisi doktora gideyim icim rahat etsin.Yoksa kafamda bir ton sey kurucm
Tamam canim sanada haber vericm insallahaynen canım ne desek boş, gitgör keseni için rahat etsin bizede haber veririsin
sağlık ve selametle..
Canim maalesef gidemiyorum.Doktorlar muayene etmiyor saglik ocagina gideni niye gelmissiniz gidin diye cikariyorlarmiş esimde hastaneyi aradi muayene etmediklerini söylediler.Tamam canim sanada haber vericm insallah
Ben Göğüs şişkinlik ve ağrısını hala çekiyorum sütyen bile takamıyorum. Ama her zaman olmuyor ki benim en başta ki belirtim de yoktu bileMerhaba bende pozitifi yeni gördüm ama şiş olan göğüslerim birden söndü bu normal mi acaba. Sizin göğüsleriniz de belirti var mıydı?
AMİNNNNN ALLAHIM İNŞAALLAH❤❤❤Hm anladm canim insallah normaldir yasadiklarimizAllah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah
Anladım canım sağlıkla al inşallah kucağınaBen Göğüs şişkinlik ve ağrısını hala çekiyorum sütyen bile takamıyorum. Ama her zaman olmuyor ki benim en başta ki belirtim de yoktu bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?